Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

M line matras aanbieding bij Maassen van den Brink

Woelen, draaien en slapeloosheid; iedereen heeft er wel eens last van. Wist u dat het juiste matras daar al een hoop in kan schelen? Wanneer u ’s nachts op het juiste matras kan uitrusten, dan voelt u zich overdag weer helemaal fris en fruitig. Daarbij is het belangrijk dat het matras aansluit op uw slaapbehoeften. Draait u veel in uw slaap en wilt u vrij kunnen bewegen, dan zijn de matrassen van M line een goede keuze. Voor de beste M line matras aanbieding kunt u nu terecht bij Maassen van den Brink in Beuningen.

Een M line matras, waarom?

Het merk M line bewijst zich al jaren op het gebied van matrassen en kussens. Het is een geliefd merk dat bij veel moeilijke slapers en topsporters een plek heeft gekregen. De matrassen worden gemaakt van revolutionair visco-elastisch materiaal. Dat geeft deze matrassen hun elasticiteit en luchtigheid. Daardoor bieden ze niet alleen optimale steun, maar blijven ze ook hygiënisch door goede ventilatie. Daarnaast vormt een M line matras zich naar de contouren van uw lichaam. Zo kunt u zich ’s nachts vrij bewegen en omdraaien. Op die manier wordt u de volgende ochtend zo fris als een hoentje wakker.
In het ruime assortiment van Maassen van den Brink vindt u de uitgebreide collectie van M line matrassen en kussens. Op die manier kunt u uw eigen M line slaapsystemen helemaal zelf samenstellen. Wij helpen u graag bij het kiezen van de beste M line matras aanbieding.

Van begin tot eind

Niet alleen voor matrassen en hoofdkussens bent u bij ons aan het goede adres. Van begin tot eind kunnen wij u voorzien in slaapbenodigdheden en –accessoires. U wilt uw nieuwe bed natuurlijk voorzien van het mooiste en fijnste bedtextiel. Wij hebben het mooiste beddengoed voor u geselecteerd en in onze collectie opgenomen. U bent voor de laatste M line matras aanbieding en alles daar omheen van harte welkom bij Maassen van den Brink in Beuningen.

 

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions