Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Matrassen aanbieding bij Maassen van den Brink

De meeste matrassen zijn na 5 tot 10 jaar aan vervanging toe. De mate van ondersteuning is in die tijd afgenomen, en ook de hygiëne van het matras is dan niet meer optimaal. Een goed matras biedt juist ondersteuning. Uw lichaam heeft dit ’s nachts namelijk nodig om te ontspannen. Daarom wordt aangeraden om na een aantal jaar een nieuw matras aan te schaffen. Bij slaapexpert Maassen van den Brink in Beuningen vindt u een grote collectie aan slaapsystemen, kussens en de beste matrassen aanbiedingen.

Goede nachtrust

Wanneer u besluit om een nieuw matras te gaan kopen, zijn er een aantal dingen waar u rekening mee moet houden. Het matras moet de nodige steun geven, maar u moet er natuurlijk ook lekker op kunnen liggen. Elk lichaam is anders, dus heeft ook niet iedereen hetzelfde matras nodig. Wanneer u ’s nachts veel vocht verliest, is het belangrijk dat het matras een goede vochtregulatie heeft. Dit vindt u bijvoorbeeld in een matras met binnenvering. Heeft u lichamelijke klachten zoals reuma of artrose? Dan is het belangrijk dat het matras drukverlagende eigenschappen heeft. Drukverlagende matrassen zijn bijvoorbeeld koudschuim en traagschuim matrassen.
Bij Maassen van den Brink vindt u elk soort matras. Van pocketvering tot polyether, en van latex matrassen tot traagschuim. Wij hebben de beste merken en materialen voor u geselecteerd. Bent u op zoek naar een goede matrassen aanbieding? Dan bent u van harte welkom in onze ruime showroom.

Het complete plaatje

Als u niet alleen op zoek bent naar een nieuw bed, maar ook een heel nieuw slaapsysteem, kunt u ook bij ons terecht. Met onze 50 jaar ervaring in het vak weten wij voor elke slaper precies het juiste bed aan te meten. Op die manier gaat u met de juiste informatie en producten de deur uit en kunt u genieten van een heerlijke nachtrust. Neem contact met ons op voor meer informatie over de beste matrassen aanbieding en slaapsystemen.
 

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions