Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Sla uw slag met een boxspring aanbieding

Het kopen van een nieuw bed is niet zomaar een project. Een bed is vaak een grote uitgave en brengt nogal wat punten met zich mee. De stijl van het bed is bijvoorbeeld belangrijk, maar ook het matras dat erop ligt. Het matras moet voldoen aan uw slaapbehoeften en het moet lekker liggen. Bent u op zoek naar een bed waarop u ’s nachts volledig kunt herstellen van een drukke dag, dan is een boxspring precies wat u zoekt. Bij Maassen van den Brink kunt u nu terecht voor de beste boxspring aanbieding.

Waarom kiezen voor een boxspring?

Met de keuze uit zoveel verschillende soorten bedden en matrassen, vraagt u zich misschien af waarom u voor een boxspring zou kiezen. Een boxspringsysteem kunt u precies laten aansluiten op uw eigen slaapbehoeften. Doordat er twee losse matrassen bovenop liggen, kunt u kiezen voor het matras waar u zelf het beste op slaapt. Iedereen heeft een verschillende slaaphouding en ander slaappatroon. Door uw eigen matras op het boxspringsysteem te leggen, kunnen u en uw partner allebei van een heerlijke nachtrust genieten.
Het kopen van een nieuw bed is vaak een eenmalige, grote uitgave. Daarom kunt u bij Maassen van den Brink terecht voor de beste boxspring aanbieding. Wij helpen u graag bij het uitkiezen van het boxspringsysteem dat helemaal past bij uw wensen.

Team van experts

Bij ons vindt u een enthousiast team van experts op slaapgebied. Met ruim 50 jaar ervaring in het vak zijn wij het uitgelezen team om u te adviseren. Op die manier gaat u bij ons altijd met de beste boxspring aanbieding de deur uit. Een goede nachtrust staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom bent u bij ons verzekerd van producten van de hoogste kwaliteit, waar u nog jarenlang van kunt genieten.
 

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions