Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Aangepast slapen

Heerlijk slapen en uitgerust wakker worden, doet u op een goed bed dat volledig aan uw wensen en eisen voldoet. Een bed en matras moet niet alleen comfortabel liggen, maar ook voldoende ondersteuning bieden, zodat u volledig tot rust kunt komen in de nachtelijke uurtjes. En dat natuurlijk geheel in stijl. Een bed op maat betekent aangepast slapen. Bent u op zoek naar een persoonlijk slaapsysteem, dan bent u bij Maassen van den Brink aan het juiste adres!

De kenmerken van een goed slaapsysteem

Maassen van den Brink heeft ruime ervaring in het bieden van slaapsystemen op maat en kan u dan ook als geen ander het juiste advies geven voor een goede nachtrust. Een goed bed moet aan een aantal eisen voldoen. Zo dient een bedbodem niet alleen voldoende stevigheid te bieden en flexibel te zijn, ook het matras is van groot belang. Een matras moet drukverlagend zijn en de juiste lichaamspunten verdelen over het matras. Ook is ventilatie een belangrijk punt, om bijvoorbeeld zweet efficiënt af te voeren in de nacht. Aangepast slapen is dan ook meer dan kiezen voor een bepaalde materiaalsoort of een mooi design. Aangepast slapen begint bij een bed en matras op maat.

Een uitgeslapen keuze

Bij Maassen van den Brink vindt u diverse topmerken, die optimaal comfort bieden op het gebied van slapen. De meest luxe materialen worden gebruikt om uw slaapsysteem volledig af te stemmen op uw lichaamsvorm en wensen. Dit resulteert niet alleen in een comfortabel slaapsysteem, maar zorgt ook voor een opvallend design. Uw slaapkamer moet immers ook een plek zijn waar u graag vertoeft. Aangepast slapen en meer weten over de vele mogelijkheden bij Maassen van den Brink? Neem dan direct contact met ons op voor een uitgeslapen keuze!

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions