Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Bed Beuningen

Een nieuw bed lijkt zo simpel, maar is dat in werkelijkheid toch niet. Het ene bed is het andere niet en om goed te kunnen slapen, moet een bed geheel afgestemd zijn op uw behoeftes en wensen. De verschillende slaapsystemen maken het lastig om het perfecte bed te vinden. Een helpende hand biedt dan uitkomst. Maassen van den Brink is al meer dan vijftig jaar actief in de slaapbranche en weet als geen ander dat een comfortabele nachtrust goud waard is. Bent u op zoek naar een bed in Beuningen en omgeving, dan bent u bij ons aan het juiste adres voor een goed slaapsysteem!

Verschillende slaapsystemen

Het uitkiezen van een bed in Beuningen en omgeving wordt met de hulp van een ervaren slaapspecialist wat makkelijker. Maassen van den Brink heeft een uitgebreid assortiment slaapsystemen, waaronder bedden en matrassen van veel verschillende materialen. Bekende merken zijn onder andere Swissflex, M Line en Perzona. De slaapsystemen worden zo ontwikkeld dat ze voldoende ondersteuning bieden en uw lichaamsgewicht optimaal verdelen over het matras. Door het gebruik van drukverlagende materialen past de vorm van het matras zich aan uw lichaam aan, waardoor u comfortabel ligt.

Uw slaapsysteem zelf samenstellen

Van klassieke bedden tot moderne slaapsystemen, Maassen van den Brink heeft het allemaal. Vlakke lattenbodems zijn traditioneel, maar ook handmatige en elektrisch verstelbare lattenbodems behoren tot het assortiment. Op deze manier kunt u uw slaapsysteem helemaal zelf samenstellen. Ook de matraskeuze speelt een belangrijke rol bij het uitkiezen van een bed in Beuningen en omgeving. Om de juiste keuze te maken en zelf te ervaren hoe de verschillende slaapsystemen aanvoelen, kunt u een bezoek brengen aan de showroom van Maassen van de Brink. Hier kunnen onze ervaren medewerkers u informeren over de vele mogelijkheden en u voorzien van optimale nachtrust!

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions