Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Bed Nijmegen

Bent u op zoek naar een nieuw bed, dan zijn er enkele zaken waar u rekening mee moet houden. Een bed bepaalt immers in grote mate hoe we de nacht doorkomen en of we uitgerust wakker worden, klaar voor een nieuwe dag. Een bed kopen is dan ook niet iets wat u lichtzinnig doet. Bij het uitzoeken van een goed bed, zijn er enkele dingen belangrijk. Eén daarvan is kennis en informatie. Maassen van den Brink is dé specialist wanneer u op zoek bent naar een bed in Nijmegen. Wij weten als geen ander hoe belangrijk goede nachtrust is en helpen u dan ook graag bij het maken van een goede keuze.

Uw zoektocht naar een nieuw bed

Het uitkiezen van een bed in Nijmegen hangt van een paar factoren af. Zo is het natuurlijk belangrijk om te kijken naar de afmetingen van het bed. Hoeveel ruimte heeft u in de kamer beschikbaar en wat zijn uw persoonlijke wensen op het gebied van slaapcomfort? De keuze qua bedden en matrassen is enorm. De verschillen zijn daarom ook groot. Het ene matras is het andere niet. Ook het onderstel en de lattenbodem verschillen veel van elkaar. Om de juiste keuze te maken en voortaan ontspannen te kunnen slapen, is het advies van een vakman goud waard. Een beddenwinkel bezoeken is dan ook zeker geen overbodige luxe in uw zoektocht naar een nieuw bed in Nijmegen.

Ervaar zelf het gemak van slaapcomfort

Bij Maassen van den Brink kunt u op uw gemak rondkijken en ervaren hoe de verschillende slaapsystemen aanvoelen. Uiteenlopende materialen, luxe stoffen en de beste slaapsystemen worden gecombineerd om een design bed te creëren. Zit uw ideale bed er niet tussen? Geen probleem! Bij Maassen van den Brink is het ook mogelijk om een bed geheel op maat te laten maken. Op deze manier weet u zeker dat uw slaapcomfort tot in de puntjes is verzorgd en dat u een heerlijke nachtrust tegemoet gaat!

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions