Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Bed Velp

Slapen is iets dat we allemaal doen, iedere nacht opnieuw. Niet iedereen slaapt even goed en maakt voldoende rusturen. Eén van de oorzaken van slaaptekort is een slecht en oncomfortabel bed. Gelukkig is dit probleem heel eenvoudig op te lossen door te kiezen voor een goed en kwalitatief bed en matras. Wilt u uw bed laten vervangen door een luxer exemplaar en bent u op zoek naar een bed in de regio Velp, dan is Maassen van den Brink te Beuningen uw beddenspecialist!

Bed met mogelijkheden

Een bed is een noodzakelijk onderdeel van uw woning en dient dan ook goed te zijn. Kwaliteit staat voorop. Optimaal genieten van comfort, dat doet u met een goed bed en matras. Er zijn talloze mogelijkheden op het gebied van slaapsystemen, waardoor het soms moeilijk kan zijn om het juiste bed te vinden. Een bed in Velp vindt u bij Maassen van den Brink in Beuningen geheel op maat. Het assortiment beslaat verschillende modellen, die u op geheel eigen wijze ondersteunen tijdens het slapen.

Wilt u echt optimaal genieten van uw nachtrust, dan kunt u ook kiezen voor een bed op maat. Een bed op maat brengt allerlei voordelen met zich mee. Zo bepaalt u zelf de afmetingen, het ontwerp en de functionaliteiten, waardoor er haast geen beperkingen meer zijn. Onze ervaren bedspecialisten weten als geen ander hoe een bed uw slaapcomfort kan verbeteren.

Advies op maat

De juiste specialist inschakelen als het gaat om uw nachtrust, is erg belangrijk. Bent u op zoek naar een beddenspecialist in de omgeving van Nijmegen, dan vindt u uw bed in Velp geheel op maat bij Maassen van den Brink in Beuningen. Wij helpen u graag bij het uitkiezen van een bed met de juiste materialen en eigenschappen om u een zo comfortabel mogelijke nachtrust te bieden!

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions