Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Bed kopen? Let op de volgende zaken!

Wilt u een nieuw bed kopen, dan lijkt dat op het eerste gezicht misschien een eenvoudige opgave. Eenmaal op zoek blijken de mogelijkheden toch wel érg uitgebreid. Om u een beetje houvast te geven tijdens de zoektocht, worden er hieronder een aantal aandachtspunten en tips genoemd. Zo kunt u snel en met succes een nieuw bed kopen, zodat u heerlijk kunt genieten van een optimaal slaapcomfort!

Verschillende onderdelen

Een nieuw bed kopen

Naast het klassieke slaapsysteem, kunt u ook eens denken aan het kopen van een boxspring. Dit wordt over het algemeen beschouwd als de meest luxe vorm van slaapsystemen. Een nieuw bed kopen geeft vele opties. Zet al deze keuzemogelijkheden op een rijtje voordat u een definitieve keuze maakt: een nieuw bed kopen dat voldoet aan al uw eisen, is een waardevolle investering! Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen bij uw zoektocht? In de regio Nijmegen – Wijchen vindt u Maassen van den Brink Beuningen, de slaapspecialist bij uitstek!

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions