Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Bed op maat

Slaapsystemen zijn er in allerlei soorten en maten, maar een bed op maat laten maken is een optie die lang niet alle bedrijven aan kunnen bieden. Toch kan een bed op maat voordelen hebben. U bent immers verzekerd van een slaapsysteem dat aan al uw wensen en eisen voldoet. Natuurlijk kan het dan gaan om zaken als formaat of vorm, maar ook de materiaalkeuze speelt een rol. Een goede nachtrust is immers belangrijk, en met een bed op maat bent u verzekerd van alle comfort die u zich maar wenst!

Waarom een bed op maat laten maken?

Voor een goede nachtrust heeft u een goed bed nodig, maar de vraag wat een bed nu precies goed maakt, is niet zomaar te beantwoorden. Een goed bed is immers een bed dat past bij de persoon die het gebruikt. Dan gaat het om zowel formaat als om eigenschappen. Door een bed op maat te laten maken, bent u ervan verzekerd dat het bed zo goed als mogelijk past bij uw wensen en situatie. Er kunnen ook andere redenen zijn om te kiezen voor een bed op maat, bijvoorbeeld omdat het bed in een kleine of bijzondere ruimte geplaatst moet worden. Te denken valt aan een boot of aan een kinderkamer waarin de ruimte beperkt is.

Door te kiezen voor een slaapsysteem dat aan alle eisen voldoet, kiest u ook voor nachten waarin uw lichaam optimaal kan herstellen van de inspanningen van de voorgaande dag. Het resultaat is dan ook dat u elke ochtend opnieuw uitgerust en met het goede been uit bed stapt. En dat is heel wat waard!

Waar moet u op letten?

Belangrijk is om niet alleen de focus te leggen op het kiezen van de juiste afmetingen. Ook de kwaliteit van het bed zelf is natuurlijk van belang. Een goed bed moet immers ondersteuning bieden en als het even kan ook een drukverlagende werking hebben. Een goede ventilatie en vochtregulatie zijn ook van belang. De kenner weet het al: de keuze voor het soort matras is van groot belang. Er zijn verschillende materialen die uiterst geschikt zijn, zoals traagschuim, koudschuim, latex of pocketvering. Ze zijn echter ook allemaal verschillend als het gaat om kenmerken. Laat u hierover dan ook goed informeren door een specialist, zoals Maassen van den Brink Beuningen. De showroom van het bedrijf is gevestigd in Beuningen, in de regio Nijmegen – Wijchen. De specialisten verwelkomen u graag en voorzien u van informatie over de mogelijkheden voor uw bed op maat!

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions