Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Bedden op maat

Een bed is in allerlei soorten en maten verkrijgbaar, maar lang niet overal is het ook mogelijk om bedden op maat te laten produceren en samenstellen. Toch heeft een bed dat op maat is gemaakt enkele voordelen die het verschil kunnen maken. Een goede nachtrust wordt gefaciliteerd door een slaapsysteem dat aan al uw vereisten voldoet; en een op maat gemaakt bed is hiervoor uitermate geschikt. Op het gebied van formaat, vorm, design en eigenschappen kunt u zelf het ideale bed laten samenstellen!

Waarom kiezen voor bedden op maat?

Een goede nachtrust vraagt om een goed bed, maar wat is dat nu precies? Dat is natuurlijk voor iedereen verschillend. Waar de een houdt van een wat harder matras, kiest een ander liever voor een zachter, meeverend matras. Sommigen vinden een boxspring het meest luxe slaapsysteem, anderen gaan toch liever voor een klassiek bed. Zoveel mensen, zoveel wensen. Met een bed op maat bent u verzekerd van alle comfort en eigenschappen die u persoonlijk belangrijk en prettig vindt. Dáárom kiezen steeds meer mensen voor bedden op maat. Maar ook in kleine ruimtes kan een bed op maat prettig zijn, zoals op een (woon)boot of in een kinderkamer waarin ruimte spaarzaam is. Hoe dan ook: door te kiezen voor een bed dat aan al uw eisen voldoet, bent u verzekerd van een optimaal slaapcomfort!

Bedden op maat laten maken: waar kan dat en waar moet u op letten?

Als u één of meer bedden op maat wilt laten maken, dan is het raadzaam om een specialist te raadplegen. Een goed bed voldoet immers aan al uw eisen en moet dan ook van goede kwaliteit zijn. Het juiste formaat, de juiste materialen en het juiste matras zijn belangrijk. Met name het laatstgenoemde is van belang. Kiest u voor traagschuim, koudschuim, latex of pocketvering? Of toch voor een boxspring? Wat u ook kiest: een specialist kan u van alle adviezen voorzien, zodat u de goede keuze maakt.

Bij Maassen van den Brink Beuningen bent u van harte welkom in de showroom, om de mogelijkheden te bekijken, uit te proberen en door te spreken. Op elk gebied kunt u de gewenste ondersteuning krijgen. Letterlijk en figuurlijk! Het bedrijf is gevestigd in Beuningen, nabij Nijmegen, en staat zeer goed bekend in de branche.

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions