Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Beddenwinkel

Op zoek naar een nieuw slaapsysteem? Let dan goed op, want een nieuw bed kopen betekent vaak ook het moeten beantwoorden van veel vragen. Er zijn dan ook veel keuzes te maken in de beddenwinkel van de specialist. Variërend van klassieke bedden met onderstel, lattenbodem en matras, tot de meest luxe boxsprings. Ook op het gebied van materialen en functionaliteiten zijn de mogelijkheden eindeloos. Wenst u een vlakke, handmatig verstelbare of elektrisch verstelbare lattenbodem? Welke ondersteuning heeft u nodig? En van welk materiaal moet het matras zijn gemaakt? Een specialist in een beddenwinkel kan deze vragen voor u beantwoorden.

Welk slaapsysteem?

Een eerste keuze die gemaakt moet worden, is of u kiest voor een traditioneel slaapsysteem (onderstel, lattenbodem, matras) of voor een boxspringsysteem. Door veel mensen wordt een boxspring gezien als een luxe slaapsysteem. In feite is een boxspring niets anders dan een bed en bodem ineen, waarbij metalen veren zorgen voor optimale ondersteuning. In combinatie met het juiste matras, kan een boxspring een uitstekende keuze zijn. Hetzelfde geldt ook voor het klassieke slaapsysteem, dat bestaat uit een onderstel, lattenbodem en matras. Het formaat is natuurlijk belangrijk, maar ook de eigenschappen van de onderdelen mogen niet vergeten worden. Een lattenbodem kan immers vlak zijn, of handmatig of elektrisch verstelbaar zijn. Welke keuze voor u de juiste is, dat is een kwestie van persoonlijke voorkeur en wensen.

Welk matras?

Een ander essentieel onderdeel bij zowel de boxspring als bij het klassiek slaapsysteem, is het matras. Er zijn vele matrassen verkrijgbaar in de beddenwinkel, maar welk matras is nu het juiste? Ook dat is een kwestie van persoonlijke voorkeur. Een goed matras past immers bij de persoon die het gebruikt. Verschillende materialen zijn geschikt zoals onder andere, maar niet uitsluitend, traagschuim, koudschuim, pocketvering en latex. Elk materiaal heeft kenmerkende eigenschappen. De specialist in uw beddenwinkel kan u hierover volledig informeren.

Welke beddenwinkel?

Een goede beddenwinkel zorgt niet alleen voor producten van topkwaliteit, maar ook voor service en advies van topkwaliteit. Bij beddenwinkel Maassen van den Brink Beuningen bent u daarvoor aan het juiste adres. Kom deze beddenwinkel in Beuningen, gelegen in de buurt van Nijmegen en Wijchen, eens bezoeken en laat u overtuigen door de mogelijkheden!

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions