Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Boxspring

Een boxspring wordt gezien als de meest luxe vorm van slaapsystemen. Wilt u ook kunnen genieten van rustgevende nachten? Dan is een boxspring een goede keuze. Er zijn veel verschillende boxsprings verkrijgbaar, zodat er voor ieder persoon een systeem op maat te vinden is. Bij Maassen van den Brink Beuningen vindt u een ruim assortiment en krijgt u advies op maat. Uw ideale boxspring koopt u dus bij deze slaapspecialist, die is gevestigd in de buurt van Nijmegen en Wijchen.

Wat is een boxspring?

Veel mensen kennen boxsprings wel, bijvoorbeeld van een hotelbezoek. Wat is een boxspring nu eigenlijk? De betekenis van het woord ‘boxspring’ is letterlijk genomen ‘doos met veren’. In feite is dat ook precies wat het is. Een boxspring is een aaneengesloten bed en bodem, met daarin veel metalen veren die zorgen voor optimale ondersteuning. Feitelijk gezien behoort het matras zelf niet tot het boxspringsysteem. Het is natuurlijk wel belangrijk om een goed matras te kiezen, om optimaal te kunnen genieten van uw boxspring.

De voordelen van een boxspring zijn duidelijk: het slaapsysteem staat zeer goed aangeschreven, en niet voor niets. Een optimale ondersteuning, goede ventilatie en lange levensduur zijn voordelen die tellen. Met een nieuwe boxspring kunt u wel twintig jaar vooruit. U bent dus langere tijd verzekerd van een ongestoorde nachtrust!

De slaapspecialist in Nijmegen en omgeving

Als u een nieuwe boxspring gaat kopen, dan wilt u dat doen bij een vakkundig bedrijf. Maassen van den Brink Beuningen is de specialist op het gebied van slaapsystemen en toebehoren. De showroom is gevestigd in Beuningen, in de buurt van Nijmegen en Wijchen. Ook op het gebied van boxsprings is het assortiment zeer ruim te noemen. Er bestaan namelijk veel verschillen tussen de verschillende boxsprings van merken als Carpe Diem, M Line, Kuperus, Ubica, Opaque Sheer en Treca Interiors Paris. Dat is maar goed ook, want zo bent u er zeker van dat u uw ideale boxspring kunt vinden! Het vakkundige team van Maassen van den Brink Beuningen staat klaar voor al uw vragen.

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions