Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Boxspring aanbieding

Bent u op zoek naar een nieuw slaapsysteem? Een goedeond nachtrust is het gewicht in goud waard, maar het is niet altijd nodig om ook daadwerkelijk de hoofdprijs te betalen voor een luxe slaapsysteem. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe boxspring, dan zoekt u mogelijk naar een goede boxspring aanbieding. Bij het kopen van dit slaapsysteem moet u op een aantal zaken letten, zodat u de keuze van uw dromen kunt maken!

Voordelen van een boxspring

In feite is een boxspring niets anders dan een bed en bodem ineen. Dit bekende slaapsysteem staat over het algemeen bekend als de meest luxe vorm onder de slaapsystemen. Dat komt omdat de metalen veren zorgen voor zeer goede ondersteuning, ventilatie en een optimale drukverdeling. Ook vocht wordt goed opgenomen, zodat u ‘s nachts geen last hebt van zweten, zelfs niet tijdens warme zomernachten. Kortom: uw lichaam komt op een boxspring volledig tot rust, zodat u de volgende dag weer energiek aan de start verschijnt. 

Het belang van een goed matras

Bij een boxspring aanbieding wordt vaak een boxspring inclusief matras aangeboden. In feite zijn er verschillende matrassen geschikt voor op een boxspring. Het is aan te raden om hier wel degelijk aandacht aan te besteden, omdat niet elk matras hetzelfde is. Over het algemeen zijn boxsprings geschikt voor matrassen van koudschuim, traagschuim en pocketveren. Welk materiaal voor u het meest geschikt is, blijft een kwestie van persoonlijke voorkeur. Koudschuim is een hightech materiaal, dat zeer goed ventileert en ontzettend veel veerkracht heeft. Een goede vochtregulatie en conformiteit zijn zekerheden. Kiest u voor traagschuim, dan kiest u voor de beste conformiteit die er mogelijk is. Het materiaal vormt zich volledig naar het lichaam en biedt dus optimale ondersteuning, en zorgt voor drukverlichting. Een pocketvering matras scoort goed op alle belangrijke eigenschappen. Pocketveren zijn in feite zakjes gevuld met veren, die in het matras zijn verwerkt.

Prijs van een boxspring

Afhankelijk van uw wensen, kan de boxspring van uw dromen natuurlijk ook verschillen in prijs. In de meeste gevallen is een boxspring wel een behoorlijk duur slaapsysteem te noemen. Daar staat echter tegenover dat een boxspring jarenlang meegaat; u kunt rekenen op een levensduur van ongeveer twintig jaar. Een boxspring aanbieding die aan uw vereisten voldoet, is dan ook zeer belangrijk. Het is immers een investering waarvan u jarenlang plezier moet hebben.

Bij Maassen van den Brink Beuningen vindt u regelmatig een boxspring aanbieding. De slaapspecialist, die gevestigd is in Beuningen, regio Nijmegen – Wijchen, heeft boxspringsystemen van verschillende merken in het assortiment. Voor meer informatie of voor het bekijken en uitproberen van de verschillende boxsprings, bent u van harte welkom in de showroom.

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions