Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Boxspring kopen

Een goed bed betekent ook een verbeterde nachtrust. En iedereen kent het belang daarvan wel, want een goede nacht rust leidt tot energie en levenslust overdag. Elke dag staat u fris en fruitig weer op, met zin om aan de dag te beginnen. Een boxspring is over het algemeen genomen een uitstekende keuze als u op zoek bent naar een zeer goed bed. Wilt u een boxspring kopen, dan is het wel van belang om op enkele zaken goed te letten. Hier gaan we nu verder op in. 

Boxspring informatie

Een boxspring kopen, dat doet u niet zomaar. Al is het alleen al omdat boxsprings over het algemeen behoorlijk prijzig zijn. Een boxspring staat dan ook bekend als een van de meest luxe slaapsystemen die er zijn. In feite is een boxspring een bed en bodem ineen. Letterlijk vertaald, betekent het woord boxspring ‘doos met veren’. In de praktijk is een boxspring dat ook: een bedbodem met metalen veren die zorgen voor optimale veerkracht en ondersteuning. Veel mensen gebruiken het woord boxspring als verzamelterm voor het gehele slaapsysteem, dus inclusief matras. Officieel gezien komt er nog een los matras te liggen op de boxspring. Het matras kan van verschillende materialen gemaakt zijn. Gaat u een boxspring kopen, let dan zeker op het materiaal waarvan het matras is gemaakt.

Over het algemeen zijn boxsprings geschikt voor koudschuim matrassen, traagschuim matrassen en pocketmatrassen. Koudschuim is een zeer veerkrachtig materiaal dat ook nog eens zorgt voor uitstekende ventilatie. Traagschuim staat voornamelijk bekend om de goede drukverdeling en conformiteit: het materiaal vormt zich optimaal naar het lichaam, zodat optimale ondersteuning wordt geboden tijdens het liggen. Een pocketmatras is voorzien van pocketvering. Het matras is dan gevuld met zakjes veren (pockets). Welk materiaal voor uw boxspring het meest geschikt is, is voornamelijk een kwestie van persoonlijke voorkeur.

Verschillende opties

Een goede boxspring kopen is dus een kwestie van vergelijken en uitproberen. Daarvoor kunt u terecht bij de slaapspecialist in de regio Nijmegen, Maassen van den Brink Beuningen. Een ruim assortiment verschillende boxsprings, van verschillende merken, staat klaar om door u getest te worden. Een boxspring kopen van het merk M Line, Ubica, Treca Interiors Paris, Carpe Diem Beds of Sweden, Kuperus of Opaque & Sheer? In Beuningen bent u aan het juiste adres!

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions