Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Boxspring vergelijken: waar moet u op letten?

Na een drukke werkdag is het belangrijk het lichaam de rust te gunnen die het verdient. Voor een ontspannen en diepe slaap kiest u voor een boxspring combinatie. Zo kunt u de volgende ochtend met nieuwe energie beginnen aan uw dag. Bent u van plan een nieuw bed te kopen? Bij Maassen van den Brink vergelijkt u een ruim aanbod van verschillende boxspring merken, waaronder Carpe Diem, Kuperus, MLINE en Norma. Maassen van den Brink is gespecialiseerd in het vinden van de juiste slaapoplossingen en het geven van professioneel advies op basis van uw wensen en omstandigheden. Dankzij onze actuele kennis en jarenlange ervaring vindt u altijd de boxspring die perfect bij u past!
 

Waarom een boxspring?

Een boxspring slaapsysteem staat bekend om comfort. Het is een matrassen-bedbodemcombinatie, bestaande uit een boxspring-bodem, een matras en eventueel een topmatras. Een boxspring kan als het ware worden gezien als twee matrassen die op elkaar liggen. Met de aanschaf van een boxspring kiest u voor een gezonde nachtrust. Boxsprings vergelijken? Kies niet voor een standaard exemplaar, maar koop een boxspring die bij uw lichaamshouding past. Houd hierbij ook rekening met eventuele lichamelijke klachten. Door een weloverwogen keuze te maken, vermindert u de kans op rug- of nekklachten.
 

Vergelijk technische aspecten

Iedere persoon slaapt anders. Daarom ziet een boxspringsysteem er ook voor iedereen anders uit. Belangrijk bij het vergelijken van boxpring bedden is om te kijken naar een aantal technische aspecten, zoals levensduur, vochttransport, drukverdeling en lichaamsondersteuning. Voor een drukverlagend bed kiest u voor een MLINE boxspring. Als lichaamsondersteuning een belangrijke eigenschap is, koop dan een Nxtday boxspring. Ook bij veel transpireren is dit een goede keuze. Benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u weten welke boxspring het beste bij u past? Kom langs in de winkel en test de bedden zelf uit!

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions