Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Carpe Diem bedden

Wilt u volledig van elke dag kunnen genieten, dan is een goede nachtrust noodzakelijk. De kwaliteit van uw bed is dus zeer belangrijk. Zoals u wel weet, zijn er veel verschillende bedden te vinden. Welk bed is nu het meest geschikt voor u? Als u wilt kiezen voor een bed van goede kwaliteit, bekijk dan eens de collectie Carpe Diem bedden van Maassen van den Brink Beuningen. Een bed van Carpe Diem heeft drukverlagende eigenschappen, wat zorgt voor nachten vol heerlijke rust.

Het merk: Carpe Diem

Carpe Diem, we kennen het allemaal: ‘pluk de dag’. Het merk ontwikkelt slaapsystemen, waardoor u vol energie van elke dag kunt genieten. Voluit heet het bedrijf Carpe Diem Beds of Sweden. De focus ligt op de productie van luxe slaapsystemen die alle eigenschappen bevatten voor een optimale nachtrust. De Carpe Diem bedden hebben een drukverlagende werking en zijn zeer comfortabel. Het systeem zorgt ervoor dat de contouren van het lichaam gevolgd worden, wat resulteert in optimale ondersteuning tijdens het slapen. ‘s Nachts heeft u dan ook minder last van draaien en woelen, waardoor u elke ochtend uitgerust en met het goede been uit uw Carpe Diem bed stapt.

Wat maakt Carpe Diem bedden nu zo goed? Het veersysteem, dat gepatenteerd is, zorgt voor drukverlichting en optimale veerkracht. Hiermee weet het merk zich te onderscheiden. De design bedden van Carpe Diem zijn met de hand gemaakt en zijn dus niet alleen op het gebied van comfort van topkwaliteit, maar ook qua uitstraling.

De slaapspecialist: Maassen van den Brink Beuningen

Wilt u een goed bed kopen van het merk Carpe Diem en bent u woonachtig in Beuningen, of omgeving (Nijmegen, Wijchen), dan is Maassen van den Brink Beuningen de slaapspecialist waarnaar u op zoek bent. De showroom is gevestigd in Beuningen. Daar kunt u Carpe Diem bedden bekijken en testen en advies inwinnen van onze vakkundige medewerkers.

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions