Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Carpe Diem boxspring voor optimale nachtrust

Uitgerust wakker worden willen we allemaal. Voldoende slapen herstelt het lichaam en zorgt ervoor dat we er de volgende dag weer met frisse moed tegenaan kunnen. Helaas lukt dit niet voor iedereen. Een goed en comfortabel bed is bepalend voor uw nachtrust. Het kopen van een bed dat bij uw lichaam en levensstijl past is dus de eerste stap in de goede richting. Slaapspecialist Maassen van den Brink heeft diverse boxsprings die zorgen voor optimaal comfort, waaronder de Carpe Diem boxspring. Met Carpe Diem bedden bent u ervan verzekerd dat u heerlijk slaapt. Dit Zweedse merk combineert een luxe uitstraling met ultiem comfort. Kom naar Maassen van den Brink om deze boxspring zelf uit te proberen. 
 

Carpe Diem: Pluk de dag

Carpe Diem betekent ‘pluk de dag’, en dat is precies waar de Carpe Diem boxspring voor staat. Dit bed biedt een uitstekende nachtrust, waardoor je iedere dag met voldoende energie begint. Carpe Diem boxsprings zijn handgemaakte, ambachtelijke bedden. De bedden hebben drukverlagende eigenschappen, wat de bloedcirculatie bevordert. Behalve een heerlijk comfort en talloze technologische mogelijkheden, hebben de bedden ook een stijlvolle uitstraling. Een aanwinst voor u én uw slaapkamer dus!
 

Úw boxspringspecialist

Investeren in een goed bed kunt u zien als een investering in de toekomst. Door te kiezen voor een Carpe Diem boxspring, kunt u lichamelijke klachten als lage rugpijn voorkomen of verminderen. Luister dus naar uw lichaam en kom langs in onze winkel voor advies op maat. Op basis van lichamelijke eigenschappen en uw slaapgedrag bepalen we samen welke boxspring combinatie het beste bij u past. Kom naar Maassen van den Brink, kies voor een Carpe Diem boxspring en zorg ervoor dat slecht slapen verleden tijd is! Combineer een Carpe Diem boxspring met luxe dekbedovertrekken en het plaatje is helemaal compleet.

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions