Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

De meerwaarde van een goede beddenwinkel

Bent u op zoek naar een nieuw bed, dan moet u met verschillende dingen rekening houden. Ten eerste zijn de afmetingen van het bed belangrijk. Hoeveel ruimte heeft u beschikbaar en wat zijn uw persoonlijke eisen? Daarnaast is er de keuze uit bedden en matrassen van verschillende merken, waarbij onderling de verschillen groot zijn. Het ene matrasmateriaal is het andere niet. En wat te denken van het onderstel en de lattenbodem? Mogelijk heeft u interesse in een luxe boxspring. Hoe dan ook: een gedegen advies van een vakman is goud waard tijdens de zoektocht naar een nieuw bed. En juist daarom bezoekt u een beddenwinkel: de specialist kan u helpen bij het vinden van het juiste nieuwe bed!

Boxspring of bed?

Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor het kopen van een boxspring. Dit wordt immers gezien als het meest luxe slaapsysteem dat verkrijgbaar is. Een boxspring is een bodem en bed ineen, waarin metalen veren zorgen voor heerlijke veerkracht en goede ondersteuning van het lichaam tijdens het slapen. Kiest u liever voor een klassiek bed, ook dan moeten er lastige keuzes worden gemaakt. Voor welke lattenbodem kiest u bijvoorbeeld? Er zijn vlakke lattenbodems verkrijgbaar, maar ook handmatig en elektrisch verstelbare lattenbodems kunnen een uitkomst zijn. Zo kunt u uw slaapsysteem zelf tot in de puntjes samenstellen. Heeft u vragen over de mogelijkheden, dan kunt u terecht bij een van de vakkundige medewerkers van de beddenwinkel bij u in de buurt.

Matraskeuze

Een nieuw bed kopen bij de beddenwinkel? Een keuze waar u zeker goed over moet nadenken, is de matraskeuze. Matrassen zijn er in vele soorten en maten, maar dat niet alleen. Het materiaal waarvan het matras is gemaakt, heeft directe invloed op uw slaapcomfort. Welk materiaal voor u het meest geschikt is, blijft een kwestie van persoonlijke voorkeur. Materialen als traagschuim, koudschuim, pocketvering en latex hebben allemaal zo hun voors en tegens. De specialist in de beddenwinkel vertelt u hierover graag meer.

Beddenwinkel? Maassen van den Brink Beuningen!

Het belang van gedegen advies is in deze tekst een aantal keren benadrukt. Het is dus belangrijk om te kiezen voor een specialist met verstand van zaken. Maassen van den Brink Beuningen staat in de regio Nijmegen – Wijchen bekend als dé speciaalzaak in slaapsystemen en toebehoren. Bezoek onze showroom en laat u inspireren!

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions