Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Een boxspring kopen: hier let u op!

Het belang van een nacht heerlijk slapen wordt door velen onderschat. Een gezonde nachtrust betekent echter dat u overdag alle energie heeft om zaken op te kunnen pakken. Een goed slaapsysteem is dus een investering in de kwaliteit van leven. Over het algemeen wordt een boxspring gezien als de meest luxe vorm van slaapsystemen. Dat is niet voor niets zo: een goede boxspring biedt alle gelegenheid om volledig tot rust te komen. Er zijn wel enkele zaken waarop u moet letten als u een nieuwe boxspring gaat kopen.

Informatie over boxsprings

Laten we maar direct met de deur in huis vallen: een boxspring is behoorlijk prijzig. Waarom u toch voor een boxspring zou moeten kiezen? Het is een investering voor langere tijd, die u zal verzekeren van een verbeterde nachtrust. Hoewel een boxspring qua aanschaf relatief duur is, kunt u met dit slaapsysteem wel twintig jaar uit de voeten. Belangrijker nog is de luxe die u zult ervaren, elke nacht opnieuw.

Een boxspring is in feite een bed en bodem ineen. Het is een bedbodem met metalen veren, die zorgen voor de populaire veerkracht waar boxsprings bekend om staan. Ook bieden deze veren zeer goede ondersteuning tijdens het slapen. Vaak wordt gedacht dat een boxspring ook inclusief matras is, maar dat is meestal niet het geval. Op een boxspringsysteem wordt een apart matras geplaatst. Zo kunt u ook op dat gebied de keuze maken die het beste bij u past. Over het algemeen worden er drie soorten matrassen gebruikt voor boxsprings, namelijk koudschuim matrassen, traagschuim matrassen en pocketmatrassen. Waarvoor u kiest, is een kwestie van persoonlijke voorkeur. Koudschuim is veerkrachtig en biedt goede ventilatie; traagschuim zorgt voor zeer goede drukverdeling en vormt zich naar uw lichaam; pocketmatrassen zijn gevuld met zakjes veren, die zorgen voor goede ondersteuning en ventilatie.

Boxspring kopen? Boxspring testen!

Op internet kunt u veel informatie vinden over de mogelijkheden. De perfecte boxspring koopt u echter alleen als u het slaapsysteem ook zelf heeft kunnen ervaren. In de showroom van Maassen van den Brink Beuningen, gelegen nabij Nijmegen en Wijchen, kunt u veel verschillende boxsprings, van verschillende A-merken, bekijken en testen. Ook voor advies op maat bent u bij deze specialist aan het juiste adres!

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions