Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Een goedkope boxspring kopen

Als u op zoek bent naar een nieuw slaapsysteem, dan is een boxspring wellicht een mogelijkheid. Een nadeel is echter dat boxsprings over het algemeen behoorlijk prijzig zijn. Toch zijn er wel goedkope boxsprings te vinden. Het is dan wel belangrijk om op enkele zaken te letten, om het kaf van het koren te kunnen scheiden. U wilt immers niet te maken krijgen met een miskoop! Zeker niet met de wetenschap dat een boxspring wel twintig jaar lang meegaat.

Waarom een boxspring beter is dan een bed

Een boxspring wordt vaak gezien als het meest luxe slaapsysteem dat er is. Het slaapcomfort van een boxspring wordt ook vaak hoger geacht dan dat van een ‘normaal’ bed. Dat komt voornamelijk door de zeer goede vering, die in een boxspring verwerkt is. Door deze vering wordt uw lichaam tijdens het slapen goed ondersteund, zodat u uitgerust uit bed stapt, dag na dag. Een boxspring voert vocht en warmte daarnaast effectief af, zodat u ook tijdens warme zomernachten heerlijk zult slapen. Tot slot kunt u ook bij een boxspring een matras kiezen dat aan al uw wensen voldoet.

Eigenschappen van een boxspring

Wilt u een goedkope boxspring kopen, dan is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Goedkoop een boxspring op de kop tikken is namelijk leuk, maar niet als het slaapsysteem uiteindelijk niet aan uw wensen blijkt te voldoen of kwalitatief wat minder in orde is. Dat kunt u voorkomen door te letten op de volgende dingen:

Goedkope boxspring kopen bij de specialist

Bent u van plan om een goedkope boxspring te kopen, dan is het toch van belang om te kiezen voor goede kwaliteit. Mogelijk leidt dat tot kosten die iets hoger liggen dan de goedkoopste aanbieding die u kunt vinden. Vaak is dat de moeite echter meer dan waard, omdat een boxspring vaak wel twintig jaar lang meegaat. Een boxspring is een zeer luxe slaapsysteem dat zorgt voor optimaal slaapcomfort. Een goedkope boxspring kopen, dat doet u bij de specialist in slaapsystemen. In de regio Nijmegen – Wijchen is dat Maassen van den Brink Beuningen. In de ruime showroom heeft u de mogelijkheid om verschillende boxsprings te vergelijken en uit te proberen. Vanzelfsprekend is er met regelmaat een leuke boxspring aanbieding te vinden bij Maassen van den Brink Beuningen, zodat een goede, goedkope boxspring kopen zeker tot de mogelijkheden behoort!

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions