Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Goedkope boxspring

Op zoek naar een nieuw slaapsysteem? Een slaapsysteem van topkwaliteit zorgt voor een verbeterde nachtrust. Helaas zijn deze slaapsystemen, zoals boxsprings, over het algemeen behoorlijk duur. Toch is het wel mogelijk om een relatief goedkope boxspring van goede kwaliteit op de kop te tikken. Het is dan wel belangrijk om op enkele zaken te letten bij het kopen van een boxspring. Want goedkoop of niet: een boxspring is een slaapsysteem dat over het algemeen minimaal vijftien tot twintig jaar meegaat!

Waarom een boxspring?

Feitelijk gezien is een boxspring een bodem en bed ineen. Een boxspring is gevuld met metalen veren, die zorgen voor optimale ondersteuning en ventilatie. Geen wonder dus, dat er veel kinderen zijn die graag rondspringen op een goede boxspring. De goede veren in dit slaapsysteem maken dit mogelijk; het zijn ook die veren die uw lichaam optimaal ondersteunen gedurende de nacht. Ook de vochtopname door de boxspring is prima in orde, zodat u geen last zult hebben van zweten. Een boxspring is dus een zeer luxe slaapsysteem dat alle comfort biedt. U verschijn fris en fruit aan de start van elke nieuwe dag!

Waar moet u op letten bij het kopen van een boxspring?

In principe is een boxspring een bed plus bodem, maar exclusief matras. In de praktijk wordt het slaapsysteem vaak als een geheel aangeboden, dus inclusief matras. Een goedkope boxspring inclusief matras, is dan ook vaak voorzien van een wat goedkoper matras. Het is belangrijk om hier voldoende aandacht aan te besteden, zodat u er zeker van bent dat de boxspring past bij uw wensen.

Niet één matras is hetzelfde, integendeel zelfs. Over het algemeen worden drie soorten matrassen aangeboden op boxsprings, namelijk traagschuim, koudschuim en pocketveren. Een matras van traagschuim scoort het beste op ondersteuning en drukverdeling, omdat traagschuim een materiaal is dat zich optimaal vormt naar de lichaamshouding. Koudschuim zorgt ook voor goede conformiteit en ventilatie, en heeft veel veerkracht. Pocketvering is in feite niets anders dan een matras dat gevuld is met zakjes veren (pockets). Dit zorgt voor goede ondersteuning en ventilatie. Welk matras uw favoriet is, blijft een kwestie van persoonlijke voorkeur.

Waar vindt u een goedkope boxspring?

Zoals gezegd, zijn boxsprings vaak behoorlijk prijzig. Dat is ook logisch, omdat het een slaapsysteem is dat zeer veel luxe en comfort biedt. Daarnaast gaat een boxspring meestal tot wel twintig jaar lang mee. Als u een goedkope boxspring wilt kopen, is het wel van belang dat het ook met de kwaliteit goed zit, anders zit u lange tijd vast aan een slaapsysteem dat niet volledig naar wens is. 

Een goedkope boxspring kunt u vinden bij een specialist in de branche, zoals Maassen van den Brink Beuningen. De showroom biedt gelegenheid tot het vergelijken van verschillende boxsprings in verschillende prijsklassen. Daarnaast is er regelmatig een boxspring aanbieding te vinden in de vestiging in Beuningen, in de regio Nijmegen. U bent van harte welkom! 

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions