Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Innovatieve en luxe Norma bedden

Bent u op zoek naar een boxspring van hoge kwaliteit, dan zijn de Norma bedden altijd een verstandige keuze. Dit Hollandse merk is al vele decennia actief op het gebied van bedden, boxsprings en matrassen en biedt daardoor moderne boxsprings en matrassen aan, zonder de klassieke kernwaarden uit het oog te verliezen. Binnen het assortiment is er tevens veel keus, wat ervoor zorgt dat iedere slaapkamer wel één van de vele Norma bedden kan gebruiken. Tel daar de strakke designs en vele innovatieve snufjes bij op, en Norma is een merk waar u eigenlijk nooit de fout mee in kan gaan. Bij Maassen van den Brink Beuningen hebben we een flinke selectie boxsprings van Norma voor u klaarstaan, dus kom vooral eens langs om een aantal exemplaren eigenhandig te testen.
 

Vooruitstrevend Norma bed

Een modern Norma bed is werkelijk van alle gemakken voorzien. Niet alleen gebruikt het merk geweldige stoffen als basis, ook worden er innovatieve technieken in de bedden en matrassen verwerkt. HR schuim topmatrassen, seizoenshoezen en latexschouderzones zijn daar enkele voorbeelden van. Ook zijn er elektrisch verstelbare Norma bedden die u van nog meer gemakken voorzien en waarbij u de boxspring helemaal naar smaak kan aanpassen. Zo verzekert u uzelf van optimale nachtrust, maar ook van comfort wanneer u bijvoorbeeld televisie wilt kijken vanuit bed. De verschillende matrassen en hoofdborden maken het plaatje vervolgens compleet.
 

Norma bij Maassen van den Brink Beuningen

De bedden van Norma vindt u ook in de winkel van Maassen van den Brink te Beuningen. Hier zult u zien dat er ook binnen het merk nog voldoende keus is en dat er bedden van dit hoogwaardige merk in uiteenlopende prijsklassen zijn te vinden. Met een bed van Norma bent u verzekerd van optimale nachtrust en comfort, en als u kiest voor een stijlvol design, dan past de boxspring ook nog eens prima in uw moderne slaapkamer.

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions