Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Koop een bed op maat

Slapen is voor iedereen belangrijk. Een goed slaapsysteem is dat dus ook. Er zijn verschillende slaapsystemen te verkrijgen, denk bijvoorbeeld eens aan een boxspring of aan een luxe bed. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een bed op maat. Dat kan de nodige voordelen hebben. Het kan gaan om dingen als formaat of vorm, maar ook uitstraling speelt een rol. In uw slaapkamer speelt het bed immers een centrale rol. Een goede nachtrust zorgt voor dagen vol energie en levenslust, dus een bed op maat is een investering die zich in natura laat uitbetalen!

Een bed op maat: de voordelen

Iedereen wil ‘s nachts ongestoord kunnen slapen, zodat het lichaam en de geest volledig kunnen herstellen van de drukke dagen die we doormaken. Een goed bed is dus noodzakelijk, maar wat een goed bed precies is, dat is voor iedereen anders. Iedereen is verschillend, en dus bestaan er ook als het gaat om wensen en eisen op het gebied van bedden veel verschillen. Een bed op maat is altijd een goede keuze, omdat u dan een oplossing op maat heeft. U kunt kiezen voor het door u gewenste formaat, voor een bepaalde vorm en voor de materialen die u wenst. Een bed op maat is ook een uitkomst in bijvoorbeeld kleine of bijzondere ruimtes, zoals in de kajuit van een boot of in een kinderkamer waarin ruimte schaars is. Het belangrijkste voordeel van een bed op maat, is dat u verzekerd bent van optimale faciliteiten voor een gezonde nachtrust. Elke ochtend stapt u fris en fruitig uit bed, klaar voor de dag die komen gaat!

Kenmerken

Ten eerste is formaat van belang. Uw bed moet immers passen binnen de beschikbare ruimte. Heeft u de beschikking over een ruime slaapkamer, dan is een groot bed een heerlijke luxe. Is de ruimte echter beperkt, dan kan een bed op maat ook uitkomst bieden. Naast afmetingen, draait het voornamelijk om functionaliteit. Kies voor een bed met een goed matras, gemaakt van een materiaal dat aan uw eisen voldoet. Een goed matras zorgt voor goede ondersteuning van het lichaam, werkt drukverlagend, ventileert goed en gaat lange tijd mee. Het perfecte matras vinden is niet zo gemakkelijk, dus informeer vooral bij een specialist als Maassen van den Brink Beuningen. De showroom van deze specialist op het gebied van slaapsystemen is gevestigd in Beuningen, gelegen in de buurt van Nijmegen en Wijchen. Informeer naar de mogelijkheden en probeer de verschillende slaapsystemen zelf uit!

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions