Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

M line bedden

De bedden van M line zijn tegenwoordig immens populair vanwege de vele innovaties die voor een optimale nachtrust zorgen. Wie wil dat nou niet? Nachtrust is één van de belangrijkste dingen om dagelijks fris en energiek voor de dag te komen. Daarvoor wilt u diep, lang en zonder zorgen kunnen slapen. Op een bed van M line slaapt u ongetwijfeld zonder enige zorgen, want optimale ventilatie, ondersteuning en drukverdeling staan tijdens de ontwikkeling van ieder M line bed centraal. Dat zorgt er niet alleen voor dat u ’s nachts van uw rust kunt genieten, maar vormt ook de basis voor een energieke ochtend na die nacht. Dat merkt u niet alleen, dit zien anderen vaak ook direct. Bij Maassen van den Brink in Beuningen helpen we u graag bij het uitzoeken geschikte M line bedden, zodat u voortaan altijd energiek voor de dag zult komen.

M line bed met modern matras

Hoewel de bedbodems, hoofdborden, kussens en toppers van M line van zeer hoge kwaliteit zijn, zijn het vooral de innovatieve matrassen die de aandacht opeisen. Deze M line bedden zijn ontzettend duurzaam, gaan op een moderne manier om met vocht en warmte en zorgen voor optimale ondersteuning. Daardoor is een nacht op een M line matras echt met niets te vergelijken. Bovendien kunt u uw M line matras helemaal afstemmen op uw persoonlijke eisen, daar er tal van varianten bestaan. Bij Maassen van den Brink helpen we u dan ook graag met het vinden van uw persoonlijke matrastopper.

Slapen in een M line bed

De nachtrust die u krijgt in een M line bed is volgens velen uniek. Veel topsporters slapen al in een M line bed en ook in de zorg worden deze bedden al geregeld met veel succes gebruikt. Ondertussen sluipen de M line bedden ook al onze slaapkamers binnen, aangezien slapen in een M line bed gewoonweg ongeëvenaard is.

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions