Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

MLine bedden

Het belang van een goed bed: door veel mensen wordt dit nog altijd onderschat. Heeft u last van problemen met slapen of bijvoorbeeld fysieke klachten in de rug of nek? Dan kan dat zeker met de kwaliteit van het bed te maken hebben. Bent u op zoek naar een nieuw bed en wilt u kiezen voor hoogwaardige kwaliteit? Bekijk dan zeker eens de collectie MLine bedden bij Maassen van den Brink Beuningen. Bedden van het gerenommeerde merk MLine bieden goede ondersteuning, optimale ventilatie en prima veerkracht. Alle nachten goed slapen: dat regelt u met de MLine bedden van Maassen van den Brink!

Merkinformatie

MLine, de naam klinkt veel mensen bekend in de oren. Dat is zeker niet voor niets, want als onderdeel van DBC (Dutch Bedding Company) brengt MLine verschillende slaapsystemen en matrassen op de markt. Alle producten zijn gericht op het bieden van goede ondersteuning en optimale veerkracht en ventilatie. MLine bedden zijn verkrijgbaar in zowel vlakke variant als in elektronisch verstelbare variant. Er is dus altijd een bed van het merk te vinden dat goed bij u past.

Informatie en advies over MLine bedden bij Maassen van den Brink

Een goed bed vinden, dat is niet zomaar geregeld. Bij Maassen van den Brink Beuningen vindt u niet alleen een zeer ruim assortiment aan MLine bedden, maar ook kunt u advies inwinnen bij het vakkundige personeel dat verstand heeft van zaken. Onze showroom is gevestigd in Beuningen, nabij Nijmegen en Wijchen. Niet voor niets staat Maassen van den Brink bekend als zijnde dé specialist in de regio op het gebied van slaapsystemen en gerelateerde producten. U bent van harte welkom om onze showroom te bezoeken. Daar kunt u de MLine bedden bekijken en uitproberen.

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions