Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Nieuwe boxspring kopen?


Bent u op zoek naar de beddenwinkel met ruime ervaring, persoonlijke klantbenadering en grote collectie? Dan bent u op zoek naar beddenspecialist Maassen van den Brink in Beuningen. Wij hebben een grote collectie aan lattenbodemsystemen, boxspringsystemen, matrassens, kussens en bedtextiel geselecteerd waar u gegarandeerd van zult gaan genieten. Onze showroom is uitgebreid met een groot scala aan verschillende bedden en modellen die u zelf mag uitproberen. Wilt u een nieuwe boxspring kopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. De beste boxsprings van de meest gerenommeerde merken op slaapgebied vindt u in ons assortiment.

Een boxspring, waarom?

Met het enorme aanbod aan bedden, matrassen en slaapsystemen dat tegenwoordig te koop is, vraagt u zich misschien af waarom u voor een boxspring zou moeten kiezen. Boxsprings zijn speciaal voor mensen die ’s nachts een goede nachtrust nodig hebben. De bedden kunnen volledig aansluiten bij de persoonlijke slaapstijl. Geen lichaam is hetzelfde, en daarom ziet het passende boxspringsysteem er voor iedereen anders uit. Verschillen in gewicht, lengte en lichaamsbouw betekenen dat niet elk matras voor iedereen even fijn is. Daarom hebben wij voor u een ruime keus aan boxspringsystemen geselecteerd.
Bent u er nog niet helemaal over uit of een boxspring kopen wel wat voor u is? Dan nodigen wij u graag uit om een kijkje te komen nemen in onze showroom in Beuningen. Hier vindt u een groot assortiment aan modellen om uit te proberen. Daarnaast voorzien wij u graag van persoonlijk advies, zodat u naar huis gaat met het boxspringsysteem dat het beste bij u past.

Service en garantie

Een boxspring kopen doet u niet zomaar even. U wilt natuurlijk zeker weten dat u er jarenlang van kunt genieten. Daarom geven wij op al onze producten garantie. Mocht een probleem zich voordoen na aankoop, dan komen wij gewoon bij u langs om een passende oplossing te vinden. Zo hopen wij dat u een goed gevoel heeft bij de service van beddenspecialist Maassen van den Brink. Neem een kijkje op onze site of kom langs bij onze showroom en test de diverse boxsprings zelf uit.
 

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions