Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Swissflex bedden

Of u nu zelf een bed in elkaar zet middels een Swissflex lattenbodem en matras, of kiest voor een kant-en-klaar Swissflex bed, met bedden van dit hoogwaardige merk zal uw nachtrust nooit meer hetzelfde zijn. Door de modernste technologieën te combineren met jarenlang vakmanschap, garandeert Swissflex de kwaliteit van alle producten in het assortiment. Moderne snufjes, zoals ademende matrassen en ergonomische lattenbodems, laten zien dat we hier te maken hebben met een moderne beddenfabrikant. De Zwitserse precisie en het oog voor detail in ieder product tonen weer de klassieke oorsprong van dit vertrouwde merk. Voor het samenstellen van uw zelf ontworpen Swissflex bed of voor een van de Swissflex bedden met een modern of klassiek design, bent u bij Maassen van den Brink in Beuningen aan het juiste adres.

Kant-en-klare Swissflex bedden

Hoewel nog steeds aardig wat mensen hun eigen Swissflex bed samenstellen door te kiezen voor afzonderlijke lattenbodems, matrassen en overige accessoires, zijn het vooral de kant-en-klare Swissflex bedden die steeds vaker in een slaapkamer worden gezet. Lekker makkelijk, want zo hoeft u zelf niets meer te ondernemen en kunt u praktisch meteen genieten van een modern bed. En dat wilt u, want door de moderne technieken die schuilen achter de hedendaagse bedden van Swissflex, slaapt u voortaan als een roos. Duurzaamheid, ademend vermogen en optimale ondersteuning zijn een paar kenmerken van moderne Swissflex bedden, maar er wordt met nog veel meer zaken rekening gehouden. Op een Swissflex bed komt u daardoor helemaal tot rust.

Kiezen voor een Swissflex bed

Bij Maassen van den Brink in Beuningen helpen we u graag met het uitzoeken van het bed dat helemaal aansluit op uw wensen. Moet het bed vooral in het interieur van uw slaapkamer passen? Of gaat het u vooral om de praktische kant en wilt u gewoonweg heerlijk kunnen slapen? Wat uw wens ook is, bij Maassen van den Brink hebben we een Swissflex bed dat aansluit op al uw behoeften.

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions