Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Waarom bedden op maat zo in trek zijn

Een bed is verkrijgbaar in ontelbaar veel verschillende soorten en maten, maar wilt u echt genieten van optimaal comfort? Dan is het aan te raden om te kiezen voor een bed op maat. Dat brengt namelijk enkele voordelen met zich mee. Op het gebied van afmetingen, ontwerp en functionaliteit zijn er haast geen beperkingen meer waarmee u rekening hoeft te houden. Voor elke ruimte, voor elke wens: bedden op maat zijn een oplossing! Bedden op maat zijn dan ook steeds populairder bij de consument.

Waarom bedden op maat zo populair zijn

Steeds meer mensen besteden veel aandacht aan de kwaliteit van hun slaapsysteem. Elke nacht opnieuw moet de batterij van zowel lichaam als geest opnieuw worden opgeladen. Een goede nachtrust wordt gefaciliteerd door een goed bed. Wat is nu precies een goed bed? Sommige mensen houden van een wat harder matras, waar anderen liever kiezen voor een zacht matras. De één is helemaal weg van een luxe boxspring, de ander kiest liever voor een klassiek bed. Op het gebied van slaapsystemen zijn de wensen haast eindeloos. En juist daarom zijn bedden op maat zo in trek. Aan alle wensen en eisen kan dan immers worden voldaan. Het kan praktisch zijn om een bed op maat te laten maken, bijvoorbeeld als u te maken heeft met een kleine, beperkte ruimte. Het kan ook bijdragen aan een ongekende luxe als u kiest voor een ruim bed op maat voor in uw slaapkamer. Hoe dan ook: een optimaal resultaat wordt zeker behaald!

Bedden op maat laten maken

Heeft u de keuze gemaakt om één of meer bedden op maat te laten maken, dan is het belangrijk om de juiste specialist in te schakelen. Een bed op maat moet immers niet alleen qua afmetingen voldoen aan uw wensen, maar ook op het gebied van slaapcomfort. Een goede advisering laat zich terugbetalen met een product van hoogwaardige kwaliteit. Maak in overleg met de vakman de juiste keuzes op het gebied van formaat, materialen en matras. Met name de matraskeuze is belangrijk. De kwaliteit en eigenschappen van uw matras bepalen immers in grote mate de kwaliteit van slapen. Traagschuim, koudschuim, latex en pocketvering zijn de meest voorkomende matrassoorten. Meer informatie inwinnen over deze matrassen, dat doet u bij de specialist in de regio Nijmegen – Wijchen: Maassen van den Brink Beuningen!

Bij ons bedrijf bent u van harte welkom om de mogelijkheden te bekijken en te testen. Vanzelfsprekend adviseren wij u graag over de opties wat betreft bedden op maat. In de showroom in Beuningen, gelegen onder de rook van Nijmegen, staat de koffie en thee voor u klaar!

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions