Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Zacht dromen op een Norma boxspring

Na een drukke dag, is het belangrijk om ’s nachts te kunnen herstellen met een goede nachtrust en genoeg slaap. Met een heerlijk bed kunt u ’s ochtends eenvoudig fris en fruitig opstaan. Als u goed geslapen heeft, voelt u zich namelijk fitter en kunt u vol vertrouwen uw dag beginnen. Slapen op het bed dat helemaal aansluit bij uw slaapstijl is dan ook erg belangrijk. Door de goede combinatie van bedsysteem en matras wordt slapen een heerlijke bezigheid en opstaan een feest. Helemaal lekker slapen kunt u bijvoorbeeld op een Norma boxspring. Bij Maassen van den Brink bent u aan het juiste adres voor een persoonlijk passend bedsysteem en matras.

Ervaring en precisie

Norma is een Nederlands bedrijf dat al meer dan 125 jaar ervaring heeft in het maken van matrassen en bedden. Dat maakt dit bedrijf de oudste beddenmaker van Nederland. Norma heeft onder andere uitvindingen gedaan als het luxe schuimrubber matras met Combispring. Deze unieke, met de handgemaakte combinatie van schuim en veren zorgt voor een heerlijke slaapsensatie. De Norma boxspring wordt gemaakt vanuit groot vakmanschap met de visie dat persoonlijke benadering van belang is voor een goede nachtrust.
De Norma boxspring is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en edities. Zo kunt u zelf bepalen welke Norma boxspring u het lekkerst vindt liggen. In de showroom bij Maassen van den Brink vindt u verschillende modellen. U kunt hier stijl combineren met comfort en het bed kiezen dat het beste bij u past.

Zelf uitproberen

In onze showroom mag u elk matras en bed zelf uitproberen. Wij staan garant voor het feit dat u het lekkerst slaapt op uw persoonlijke slaapsysteem. Daarom voorzien wij u graag van persoonlijk advies op maat. Neem een kijkje in onze showroom. Ons team van enthousiaste medewerkers staat voor u klaar.
 

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions