Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Een professionele beddenzaak vlakbij Nijmegen

Dé beddenzaak vindt u op een steenworpafstand van Nijmegen

Als u een beddenzaak in de omgeving van Nijmegen zoekt, bent u bij Slaapspecialist Maassen van den Brink aan het juiste adres. Wij helpen u graag met het vinden van het juiste bed voor in uw woning. Onze beddenzaak nabij Nijmegen heeft een prachtige showroom waar deskundige adviseurs u graag te woord staan.

Service en kwaliteit

U vindt bij Slaapspecialist Maassen van den Brink enkel uitstekende bedden en boxsprings met een hoog kwaliteitsniveau. Bij ons staat kwaliteit en duurzaamheid voorop. Ook voor service bent u bij ons op de goede plek. Onze deskundige adviseurs helpen u graag met het vinden van het juiste bed voor u. Zij lopen rond in onze beddenzaak nabij Nijmegen en staan voor u klaar.

Een goede nachtrust

Om te zorgen voor een goede nachtrust is het belangrijk dat u het juiste bed koopt. In onze beddenzaak in de buurt van Nijmegen vindt u onze grote collectie bedden. Deze zijn van gerenommeerde topmerken zoals Treca de Paris, Carpe Diem en Swissflex. Aarzel niet om onze showroom te bezoeken en deze in levenden lijve te bekijken.

Bekijk onze showroom

U bent welkom in onze showroom om het assortiment bedden te bekijken. Op de website vindt u naast de openingstijden ook de routebeschrijving naar Slaapspecialist Maassen van den Brink aan de Hadrianussingel 34 te Beuningen. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op door te mailen met beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Interessant? Deel deze pagina
Meer interessante pagina's: Boxsprings Nijmegen - Beddenzaak Nijmegen - Boxspring Beuningen - Bedden Nijmegen - Beddenspeciaalzaak Nijmegen - Bed Nijmegen - Boxspring Nijmegen - Boxsprings Beuningen - Beddenwinkel Beuningen - Beddenwinkel Nijmegen

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions