Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Op zoek naar een uitstekend bed nabij Nijmegen?

Vindt het beste bed vlakbij Nijmegen

Bent u op zoek naar een bed? Maar wilt u deze in de omgeving van Nijmegen kopen? U vindt bij Slaapspecialist Maassen van den Brink in Beuningen een uitgebreid assortiment van uitstekende kwaliteit bedden. Samen met ons deskundig verkoopteam kiest u een bed dat bij u en uw woning in Nijmegen past.

Goede nachtrust

Voor de juiste nachtrust is een goed bed uiterst belangrijk. Vlakbij Nijmegen vindt u Slaapspecialist Maassen van den Brink, waar wij u graag helpen met het maken van de juiste keuze. Wij zijn gespecialiseerd in boxspring- en lattenbodemsystemen van een hoog kwaliteitsniveau. Bovendien verkopen wij de populaire merken Treca de Paris, Swissflex en Carpe Diem.

Uitstekende kwaliteit

U vindt in ons aanbod enkel bedden en boxsprings van een uitstekende kwaliteit. Bovendien hebben wij voor iedere smaak een bed. Op steenworpafstand van Nijmegen vindt u Beuningen, waar Slaapspecialist Maassen van den Brink is gevestigd. Aarzel daarom niet om onze showroom eens te bezoeken.

Wij helpen u graag

Bekijk onze website voor meer informatie over ons assortiment. Ook vindt u hier de openingstijden van de vestiging aan de Hadrianussingel 34 te Beuningen. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te mailen met beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Interessant? Deel deze pagina
Meer interessante pagina's: Boxspring Nijmegen - Bed Nijmegen - Boxsprings Beuningen - Beddenzaak Nijmegen - Beddenspeciaalzaak Nijmegen - Bedden Nijmegen - Boxspring Beuningen - Boxsprings Nijmegen - Beddenwinkel Beuningen - Beddenwinkel Nijmegen

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions