Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Een uitstekende kwaliteit boxspring koopt u in Beuningen

Wanneer u een boxspring in Beuningen wilt kopen

Als u een boxspring in Beuningen wilt kopen, nodigen wij u uit de showroom van Slaapspecialist Maassen van den Brink binnen te stappen. Bij ons vindt u een breed aanbod van verschillende bedden. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in boxspring- en lattenbodemsystemen. Voor uw nieuwe boxspring bent u bij ons in Beuningen dan ook aan het juiste adres.

Gespecialiseerde slaapspecialist

Wanneer u op zoek bent naar een goede boxspring, krijgt u van ons in Beuningen de juiste informatie en begeleiding. Iedereen heeft zijn of haar eigen wensen, en wij zorgen voor een passend slaapadvies dat hier geheel bij aansluit. U vindt in ons assortiment alleen de beste kwaliteit bedden van gerenommeerde topmerken.

Deskundig verkoopteam

Het personeel van Slaapspecialist Maassen van den Brink heeft jarenlange ervaring en kennis die zij graag inzetten om u te helpen met het vinden van de juiste boxspring. Onze showroom in Beuningen biedt u een uitgebreid overzicht van alle mogelijkheden. Bovendien ziet u op deze manier de verschillende modellen met eigen ogen.

Wij staan voor u klaar

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over ons assortiment. Wij zijn te bereiken op beuningen@maassenvandenbrink.nl. Op de website vindt u naast meer informatie ook de openingstijden en routebeschrijving van onze showroom. Wij zijn gevestigd aan de Hadrianussingel 34 te Beuningen.

Interessant? Deel deze pagina
Meer interessante pagina's: Beddenwinkel Nijmegen - Bed Nijmegen - Bedden Nijmegen - Beddenzaak Nijmegen - Boxsprings Beuningen - Boxspring Nijmegen - Boxsprings Nijmegen - Beddenspeciaalzaak Nijmegen - Beddenwinkel Beuningen - Boxspring Beuningen

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions