Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Een boxspring van hoogwaardig niveau vlakbij Nijmegen kopen?

Voor uw boxspring in de buurt van Nijmegen

U zoekt een boxspring, maar wilt niet te ver van Nijmegen rijden? U vindt een uitgebreid aanbod van uitstekende kwaliteit boxsprings in de showroom van Slaapspecialist Maassen van den Brink in Beuningen. Hier wordt u verwelkomt door onze deskundig adviseurs die u graag helpen met het vinden van de ideale boxspring voor uw woning in Nijmegen.

Passend slaapadvies

Om te zorgen dat u de ideale boxspring vindt, helpen onze adviseurs u in onze showroom nabij Nijmegen. Zij helpen u graag met het vinden van een model dat bij uw persoonlijke smaak past, maar geven ook een passend slaapadvies. Dit zorgt ervoor dat u een boxspring vindt die zorgt voor optimaal slaapcomfort.

Boxspring- en lattenbodemsystemen

Slaapspecialist Maassen van den Brink is een specialist op het gebied van boxspring- en lattenbodemsystemen. Dit betekent dat wij u graag helpen met het vinden van de juiste boxspring voor uw woning in Nijmegen. U vindt bij ons een uitgebreid aanbod van verschillende modellen, die allemaal van een uitstekende kwaliteit zijn.

Wij staan klaar om u te helpen

Aarzel niet en bezoek onze showroom voor de beste indruk van ons assortiment. U vindt op de website een overzicht van onze beschikbare modellen. Ook vindt u hier een routebeschrijving en de openingstijden van onze showroom. Onze vestiging ligt aan de Hadrianussingel 34 in Beuningen. Contact met ons opnemen doet u door te mailen met beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Interessant? Deel deze pagina
Meer interessante pagina's: Beddenspeciaalzaak Nijmegen - Beddenwinkel Beuningen - Beddenzaak Nijmegen - Beddenwinkel Nijmegen - Boxspring Nijmegen - Boxspring Beuningen - Bedden Nijmegen - Boxsprings Nijmegen - Bed Nijmegen - Boxsprings Beuningen

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions