Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Heeft u behoefte aan nieuwe boxsprings in Nijmegen?

De beste boxsprings koopt u vlakbij Nijmegen

Wanneer u boxsprings zoekt voor uw woning in Nijmegen, bent u bij Slaapspecialist Maassen van den Brink op de juiste plek. U vindt in onze showroom een compleet overzicht van de hoge kwaliteit bedden en boxsprings die wij verkopen. Wij zijn gelegen vlakbij Nijmegen, in het nabije Beuningen.

Een passend slaapadvies

Om te zorgen dat u de juiste boxsprings koopt nabij Nijmegen, geeft ons deskundig verkoopteam u eerlijk en bruikbaar advies. Op deze manier zorgen wij dat u passend slaapadvies krijgt dat geheel aansluit bij uw persoonlijke wensen. Bovendien bent u er bij ons zeker van dat u een goede nachtrust zult krijgen met onze producten.

Ons uitgebreide assortiment

U vindt in onze showroom het aanbod van Slaapspecialist Maassen van den Brink. Hier mag u op uw gemak rondkijken, en de verschillende bedden en boxsprings nader bekijken. Vanuit Nijmegen bent u in slechts een korte tijd bij onze locatie. Aarzel daarom niet om ons een bezoek te brengen en de hoogwaardige producten die wij aanbieden te komen bekijken.

U bent welkom

Bekijk onze website voor de openingstijden en routebeschrijving naar ons pand in Beuningen, aan de Hadrianussingel 34. Wilt u contact met ons opnemen? Dit is mogelijk door te mailen met beuningen@maassenvandenbrink.nl. Vergeet uzelf ook zeker niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Interessant? Deel deze pagina
Meer interessante pagina's: Boxspring Nijmegen - Bedden Nijmegen - Beddenspeciaalzaak Nijmegen - Boxsprings Beuningen - Beddenzaak Nijmegen - Bed Nijmegen - Boxsprings Nijmegen - Boxspring Beuningen - Beddenwinkel Beuningen - Beddenwinkel Nijmegen

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions