Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Een nieuw bed kopen? Dit is waar u op moet letten

De zoektocht naar een nieuw bed kan nog wel eens lastig zijn. Een bed moet aan een hoop eisen voldoen, zodat u een goede nachtrust kunt krijgen. U moet lekker kunnen liggen, maar ook genoeg steun krijgen van het matras. Er zijn veel keuzes waar u rekening mee moet houden. Soms ziet u door de bomen het bos niet meer. In dat geval koopt u een nieuw bed bij beddenwinkel Maassen van den Brink in Beuningen. Wij helpen u graag bij het kopen van een nieuw bed.

Slaapstijl

Gaat u een nieuw bed kopen, dan is het belangrijk om uw eigen slaapbehoeften goed in kaart te brengen. Door rekening te houden met fysieke slaapstijl, is de kans dat u een heerlijke nachtrust heeft het grootst. Is uw slaapstijl anders dan die van uw partner, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een boxspring met twee losse matrassen. Op die manier kunt u het matras nemen waar u zelf het lekkerst op ligt, en andersom. Zo heeft u ook geen last van elkaars woelen en draaien.
Heeft u een slechte rug of snel last van pijnlijke ledematen? Dan is de samenstelling van het matras erg belangrijk. Een matras dat zich vormt naar de contouren van het lichaam en drukverlagend is, heeft een pijn verlichtende werking. Zo kunt u de hele nacht doorslapen, zonder wakker te liggen van vervelende, fysieke klachten. Komt u een nieuw bed kopen bij Maassen van den Brink, helpen wij u graag met het uitkiezen van het juiste matras.

Groot assortiment, ruime keuze

In onze winkel heeft u ruime keuze uit een groot assortiment aan bedden, matrassen en bedtextiel. De beste merken op het gebied van slapen en alles daar omheen hebben wij voor u geselecteerd. Ons team van enthousiaste experts is door jarenlange ervaring uitermate geschikt om u van goed advies te voorzien. Een nieuw bed kopen doet u dan ook bij Maassen van den Brink!
 

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions