Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Bedtextiel

Slaapspecialist Maassen van den Brink Beuningen heeft een ruime collectie bedtextiel voor u geselecteerd. De kernwoorden kwaliteit, comfort, stijl, hoogwaardige materialen, en luxe uitstraling zijn voor ons van wezenlijk belang. Wij hebben dan ook met zorg onze collectie samengesteld.

Onze collectie hoogwaardig bedtextiel

 

Christian Fischbacherchristian fischbacher logo bedtextiel

Sinds 1819, brengt Fischbacher exclusieve textielcollecties op de markt. Fischbacher staat garant voor beste kwaliteit, zowel wat het ontwerp betreft als de materialen waar de stoffen van worden vervaardigd. De ontwerpers vervullen een gezichtsbepalende rol. Volgens de Europese ambachtelijke traditie schilderen zij hun originele ontwerpen eerst met de hand om ze daarna in te kleuren. De collectie wordt vervaardigd in Zwitserland en wordt gekenmerkt door de hoogste kwaliteit textiel.
 De stoffen vertellen verhalen uit verschillende werelden. Nu eens ademen ze rijkdom, dan sereniteit uit. Ze creëren allemaal een eigen sfeer, waardoor een omgeving op magische wijze kan veranderen. Het geritsel van weelderige zijde en de koelte van zacht linnen bevestigen de sensualiteit van stoffen. De collectie kenmerkt zich door eigentijdse, creatieve ontwerpen op katoen en zijde van de allerhoogste kwaliteit.

essenza logo bedtextielEssenza

ESSENZA HOME heeft een prachtige collectie dekbedovertrekken, sierkussens en plaids in verschillende stijlen en genres.. De collectie is inspirerend, eigentijds & stijlvol. De dekbedovertrekken zijn van katoen satijn, percal en katoen flanel en laten zich inspireren door de laatste trends op woongebied. Essenza haalt inspiratie uit de toekomst, het nu en het verleden. Alle dekbedovertrekken, sierkussens en plaids zijn uitgevoerd in mooie desins en vrolijke en warme kleuren.

 

Vandyckvan-dyck-logo bedtextiel

De Van Dyck dekbedovertrek collectie is een zeer ruime collectie waarin de laatste modetrends op het gebied van bedmode zijn toegepast. Deze collectie dekbedovertrekken zijn van een zeer hoogwaardige kwaliteit en vormen zo een prachtige collectie. Door de verschillende dessign biedt Van Dyck altijd een dekbedovertrek dat bij uw smaak of stijl past.

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions