Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Heerlijk warm met een Essenza dekbed

Na een drukke werkdag is het een verademing om ’s avonds in een lekker bed te kruipen. Een goed bed is niet alleen fijn, ook heel belangrijk. Een goede nachtrust zorgt er namelijk voor dat u de volgende dag weer fris en fruitig opstaat. Behalve een bed dat is afgestemd op uw wensen en omstandigheden, is ook een lekker dekbed essentieel voor uw slaapgedrag. Een te dun dekbed houdt u wakker van de kou, een te warm dekbed is ook niet bevorderlijk voor een goede nachtrust. Bij Maassen van den Brink vindt u kwalitatief hoogwaardige Essenza dekbedden, in diverse soorten en maten. Of u nu een Essenza dekbed voor een eenpersoonsbed, een tweepersoonsbed of voor uw kinderen zoekt, bij Maassen van den Brink bent u aan het juiste adres!
 

Dé dekbeddenspecialist

U slaapt iedere nacht onder een dekbed. Zeker in de wintermaanden is een warm dekbed onmisbaar. Daarom wilt u er zeker van zijn dat u een dekbed koopt dat bij uw slaapgedrag past. Maassen van den Brink heeft Essenza dekbedden met verschillende warmteklassen. Daarbij hebt u de keuze uit verschillende soorten materialen. Wilt u een warm en licht donzen dekbed, of houdt u meer van synthetisch of wol? Met een Essenza dekbed bent u verzekerd van een kwalitatief dekbed waar u gezond en comfortabel onder slaapt.

 

Combineren met Essenza dekbedovertrekken

Naast een breed scala aan dekbedden van Essenza, vindt u bij Maassen van den Brink ook de mooiste dekbedovertrekken van Essenza. Deze zijn perfect te combineren met uw nieuwe dekbed. De dekbedovertrekken zijn gemaakt van katoen satijn, percal en katoen flanel en verkrijgbaar in verschillende designs. Zo slaapt u nog lekkerder!
Bent u van plan een Essenza dekbed aan te schaffen? Kom langs in onze winkel, probeer de dekbedden uit en laat u adviseren door onze medewerkers. Een dekbed gaat zo’n tien jaar mee, dus zorg dat u de juiste keuze maakt.

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions