Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Sfeer en comfort met luxe dekbedovertrekken

In de slaapkamer draait doorgaans alles om de nachtrust. Logisch, want door diep te slapen, staat u de volgende dag weer fris en fruitig op. Daarom is het belangrijk om een comfortabel bed aan te schaffen en daarbij een hoogwaardig matras uit te zoeken. Toch houdt het daar niet op. Dekbedovertrekken worden vaak onderschat, maar zijn van grote waarde voor de sfeer van uw slaapkamer en tevens voor uw slaapcomfort. De vele luxe dekbedovertrekken van Maassen van den Brink Beuningen laten zien dat er daadwerkelijk veel verschil bestaat op het gebied van overtrekken. Niet alleen qua designs, hoewel die ook van grote waarde kunnen zijn, maar zeker ook op het gebied van kwaliteit en comfort. Dat luxe dekbedovertrekken uw nachtrust kunnen verbeteren en uw slaapkamer tevens meer sfeer kunnen geven, is gewoonweg niet te ontkennen.
 

Dekbedovertrekken van verscheidene merken

Een dekbedovertrek wordt door velen niet als een belangrijk onderdeel van de slaapkamer gezien. Dat is geheel onterecht, want met zo’n overtrek komt u iedere nacht weer in aanraking en ook voor het aanzicht van uw bed en slaapkamer kan een passend design veel betekenen. Om meer comfort te ervaren, is het belangrijk om te kiezen voor luxe dekbedovertrekken die gemaakt zijn van hoogwaardige materialen. Toch bepaalt u zelf welk overtrek u het fijnst vindt, want dat is voor iedereen anders. Datzelfde geldt natuurlijk voor de designs, daar moet u helemaal zelf over beslissen.
 

Dekbedovertrekken bij Maassen van den Brink Beuningen

De dekbedovertrekken die u bij Maassen van den Brink Beuningen vindt, zijn allemaal ontwikkeld met comfort en kwaliteit in het achterhoofd. De merken die wij aanbieden, zijn onder andere Christian Fischbacher, Essenza en Van Dyck. Deze merken ontwikkelen uitsluitend luxe overtrekken met hippe, stijlvolle designs, die ook nog eens enorm comfortabel zijn. Gun uw slaapkamer dus wat luxe en kom langs!

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions