Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Slapen onder een Brinkhaus dekbed


Een goede nachtrust is een combinatie van een matras dat voldoende ondersteuning biedt, een goed hoofdkussen en de juiste temperatuur van de omgeving. Is het te koud, dan wordt u rillend wakker, maar slapen met te hoge temperaturen is ook niet fijn. Daarom is het juiste dekbed van belang. Het dekbed bepaalt of u er nog meer dekens bij moet nemen, of dat het dekbed precies de juiste warmte geeft. Bij Maassen van den Brink vindt u dekbedden van verschillende merken en in allerlei uitvoeringen. Dons, wol, katoen of synthetisch; bij ons heeft u ruime keuze uit een grote collectie. De meest vooraanstaande merken hebben wij voor u geselecteerd. Bent u op zoek naar een echt goed dekbed van hoge kwaliteit, dan is een Brinkhaus dekbed misschien wel wat u zoekt.

Helemaal compleet


Brinkhaus is een Duits bedrijf, dat zich sinds de oprichting in 1874 volledig heeft gespecialiseerd in het vervaardigen van dekbedden van de hoogste kwaliteit. Het bedrijf kenmerkt zich door deskundigheid en de ontwikkeling van hoogwaardig beddengoed op basis van tradities, innovatiekracht en ervaring. Natuurlijke producten vormen de basis voor de invulling van het beddengoed. Hierbij wordt op een verantwoorde manier met de natuur omgegaan en ontstaan er duurzame producten die jarenlang meegaan.
Bent u op zoek naar een Brinkhaus dekbed, dan heeft u keuze uit verschillende uitvoeringen. Voor elk Brinkhaus dekbed geldt in ieder geval dat er sprake is van een hoog comfort, zachte stoffen en duurzaamheid. Een Brinkhaus dekbed gaat jaren mee, zodat u jarenlang kunt genieten onder dit heerlijke dekbed.

Brinkhaus bij Maassen van den Brink

Maassen van den Brink heeft de beste en fijnste Brinkhaus dekbedden voor u geselecteerd. Of u nu kiest voor dons, wol of antiallergisch materiaal; wij hebben voor iedereen het juiste dekbed in de aanbieding. In onze winkel kunt u de dekbedden zelf uitproberen en aanvoelen. Zo hopen wij dat u naar huis gaat met het dekbed van uw keuze, waar u nog jarenlang van kunt gaan genieten. Neem dus snel een kijkje in onze showroom en ervaar het comfort van Brinkhaus zelf.
 

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions