Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Trendy & inspirerende Essenza dekbedovertrekken


Bij Maassen van den Brink vindt u naast diverse comfortabele bedden ook de meest comfortabele dekbedden én dekbedovertrekken. Zo kunt u bij ons terecht voor mooie Essenza dekbedovertrekken. Deze overtrekken zijn van top kwaliteit, waardoor ze jarenlang meegaan. De stof van de dekbedovertrekken is van een dusdanige kwaliteit, dat de kleuren zelfs na veelvuldig wassen of wassen op hoge temperaturen, nog steeds ontzettend helder zijn.

Over het merk Essenza

Essenza is een merk dat meegaat met de trends. Hierdoor bent u met Essenza dekbedovertrekken altijd ervan verzekerd dat uw bed en slaapkamer trendy zijn. De dekbedovertrekken van Essenza hebben veelal exclusieve prints, die speciaal voor het merk Essenza ontworpen zijn. Vaak zijn de prints abstract, maar Essenza heeft ook bloemenprints of natuurprints in het assortiment dekbedovertrekken. De kleuren van de prints worden met zorg uitgezocht, zodat de dekbedovertrekken, ondanks de soms felle kleuren, toch een vorm van rust uitstralen. Door deze rust is de collectie van Essenza inspirerend, waarbij de prints eigentijds en stijlvol zijn.
De stoffen van de Essenza dekbedovertrekken zijn van zeer hoge kwaliteit. Stoffen die het merk toepast in haar dekbedovertrekken zijn satijn, katoen, percal en katoen flanel. Deze stoffen zorgen naast langdurig plezier van uw dekbedovertrek ook voor een luxe uitstraling in de slaapkamer.

Uw dekbedovertrek uitzoeken

Maassen van den Brink heeft natuurlijk een winkel met showroom waar u van harte welkom bent. Deze is gevestigd in Beuningen, in de provincie Gelderland, dicht bij Nijmegen. Kom een kijkje nemen in ons uitgebreide Essenza assortiment en kies het dekbedovertrek dat bij u past. Tevens voorzien wij u graag van advies op maat, voor bijvoorbeeld de stof van het dekbedovertrek. Zo kunt u met een uitstekend passende overtrek uw bed thuis opmaken.
 

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions