Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Van Dyck dekbedovertrek met stijlvol design

Een goed bed en een uitstekend matras vormen de basis van uw nachtrust, maar daar houdt het uiteraard niet bij op. Ook een dekbedovertrek is van grote waarde om u fijn te voelen in uw eigen slaapkamer. U bent op zoek naar hippe designs en ontwerpen die aansluiten op de inrichting van uw slaapkamer. Daarvoor is een modern Van Dyck dekbedovertrek ongetwijfeld erg geschikt. Dit hippe merk blijft aan de lopende band op de proppen komen met nieuwe, hippe, stijlvolle dekbedovertrekken die iedereen aanspreken. Of u nu op zoek bent naar een Van Dyck dekbedovertrek dat meteen in het oogt springt, of u liever een overtrek met een subtiel tintje op de kop tikt, bij Maassen van den Brink Beuningen vindt u ongetwijfeld het dekbedovertrek dat op uw wensen aansluit.

Trendy designs van Van Dyck

Een Van Dyck dekbedovertrek is altijd gemaakt van de fijnste materialen en gaat daardoor vele jaren mee. Over de kwaliteit valt niet te twisten, maar op het gebied van designs moet nog wel een keuze worden gemaakt. Het merk laat zich ieder jaar weer beïnvloeden door de modetrends van dat moment en laat deze trends terugkomen in zowel de subtiele als excentrieke designs. De ene keer gaat het om een fel kleurtje, de volgende keer om een subtiele print. Daardoor is er voor iedereen een geschikt dekbedovertrek van dit hoogwaardige merk te vinden. Bovendien geeft het brede assortiment u de mogelijkheid om uw dekbedovertrek perfect af te stemmen op de sfeer van uw slaapkamer. Zo wordt uw slaapkamer pas echt uniek.

Van Dyck bij Maassen van den Brink Beuningen

In het assortiment van Maassen van den Brink Beuningen vindt u verschillende Van Dyck dekbedovertrekken. Verschillende kleuren, uiteenlopende prints en verscheidene groottes zorgen voor genoeg keuze en een divers aanbod. Ook uw bed verdient een excentriek dekbedovertrek van Van Dyck.

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions