Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Een boxspring kiezen

Een Boxspring van Slaapspecialist Maassen van den Brink

De laatste jaren worden Boxsprings worden steeds populairder. Wanneer u kiest voor een boxspring dan gaat u voor comfort en kunt u deze bij ons geheel aan uw eigen wensen eb voorkeuren samenstellen. Een boxspring bestaat vaak uit een boxspring zelf, een hoofdbord, een matras en een topmatras. Deze combinatie zorgt voor een optimaal comfort. Slaapspecialist Maassen van den Brink is dé boxspringspecialist van Beuningen en Nijmegen. In onze ruime showroom kunt u kiezen uit een groot assortiment van verschillende boxsprings. U kan dit assortiment bekijken op onze website maar de echte beleving vindt u in onze winkel. Onze winkel is gevestigd op het Bedrijventerrein “de Heuve” in Beuningen. U kunt bij ons gratis voor de deur parkeren.

Slaapspecialist Maassen van den Brink is dealer van verschillende beddenmerken. Zo zijn wij dealer van Kuperus bedden en boxsprings, een Nederlands beddenmerk dat al sinds 1905 in hun eigen fabriek in Almelo op een ambachtelijke manier boxsprings en bedden maakt van topkwaliteit. Dit is veelal handwerk wat van generatie op generatie wordt overgedragen. Ook verkopen wij boxsprings van M Line, een Nederlands topmerk dat wordt aanbevolen door topsporters en fysiotherapeuten. De boxsprings van Ubica treft u ook aan in onze showroom. Ubica staat al 85 jaar voor onberispelijke kwaliteit. Bent u op zoek naar een frisse look voor uw boxspring dan zijn de boxsprings van Nxtday zeker een aanrader. Deze frisse boxsprings hebben erg goede ventilerende eigenschappen. Tot slot hebben wij ook de boxsprings van Norma in ons assortiment. Norma is de uitvinder van het combispring matras. En bieden u al sinds 1884 een kwalitatief uitstekende boxspring of matrassen voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Slaapspecialist Maassen van den Brink is dealer van verschillende beddenmerken. Zo zijn wij dealer van Kuperus bedden en boxsprings, een Nederlands beddenmerk dat al sinds 1905 in hun eigen fabriek in Almelo op een ambachtelijke manier boxsprings en bedden maakt van topkwaliteit. Dit is veelal handwerk wat van generatie op generatie wordt overgedragen. Ook verkopen wij boxsprings van M Line, een Nederlands topmerk dat wordt aanbevolen door topsporters en fysiotherapeuten. De boxsprings van Ubica treft u ook aan in onze showroom. Ubica staat al 85 jaar voor onberispelijke kwaliteit. Bent u op zoek naar een frisse look voor uw boxspring dan zijn de boxsprings van Nxtday zeker een aanrader. Deze frisse boxsprings hebben erg goede ventilerende eigenschappen. Tot slot hebben wij ook de boxsprings van Norma in ons assortiment. Norma is de uitvinder van het combispring matras. En bieden u al sinds 1884 een kwalitatief uitstek.

Voor alle informatie over deze boxsprings kunt u altijd terecht op onze website. U kunt hier uw persoonlijke op maat gemaakte boxspring kiezen. Wij begrijpen dat u niet dagelijks een nieuwe boxspring koopt. Zo heeft iedere persoon een uniek lichaam en ook zijn eigen wensen voor hun nieuwe boxspring. Doordat wij al jarenlange ervaring hebben met boxsprings helpen wij u graag met het uitkiezen van uw nieuwe bed. Er zijn tegenwoordig vele opties waaruit u kunt kiezen en wij begeleiden u graag naar de juiste keuze in comfort, ondersteuning en uitstraling. Hoe kunnen wij dit voor u doen? Wij bespreken met u in welke houding u het liefst slaapt, wat u zoekt in uw nieuwe bed en wat voor type slaper u bent. Aan de hand hiervan kunnen wij samen met u de ideale boxspring samenstellen die aansluit op al uw wensen.

Bekijk onze boxspringcollectie

Wij bij Slaapspecialist Maassen van den Brink Beuningen hebben onszelf als doel gesteld om u als klant het beste product aan te bieden. Dit kunnen wij door onze jarenlange ervaring en expertise. Door continue op de hoogte te blijven van nieuwe innovaties en kwaliteit altijd bovenaan te hebben staan, hebben wij voor u zorgvuldig een keuze gemaakt in het aanbod boxsprings. Wij hebben een selectie gemaakt van merken die u altijd de beste prijs-kwaliteitsverhouding geven. Bij ons bent u er dus altijd zeker van dat u altijd een kwalitatieve boxspring koopt voor de beste prijs. Om ervoor te zorgen dat u na aanschaf ook optimaal geniet van uw nieuwe boxspring werken wij enkel met een eigen montageteam. Deze professionele monteurs zorgen ervoor dat iedere boxspring zorgvuldig wordt geïnstalleerd. Deze montage en eventuele service zit bij ons in de prijs inbegrepen. Waar het bij andere beddenwinkel ophoudt na de bezorging en betaling van de boxspring kiezen wij ervoor om ook daarna voor u klaar te staan. Soms komt het voor dat u achteraf toch niet geheel tevreden bent over uw aankoop. U slaapt er toch niet zo goed op als gehoopt of het bed vertoont eerder slijtage dan u had verwacht. Ook dan, wanneer u uw boxspring al heeft gedaan, zijn wij er voor u. Wij willen niet alleen graag klanten gelukkig maken, wij houden ze ook graag gelukkig. Laat het ons daarom weten wanneer u niet volledig tevreden bent met uw aankoop. Wij zullen dan zorgen voor een passende oplossing, wij doen namelijk alles om u naar volle tevredenheid van uw bed te laten genieten.

Wij zien u graag bij Slaapspecialist Maassen van den Brink!

Plan uw route

Bekijk onze showroom

Boxspring

Boxspring

Een boxspring is het meest gekozen type bed van dit moment. U vraagt zich natuurlijk af waarom er zoveel gekozen wordt voor een boxspring.

De reden hiervoor is goed aan u uit te leggen. De boxspring kunt u namelijk geheel naar eigen wensen samenstellen. U kunt zelf kiezen voor de kleur van de boxspring, het hoofdbord van de boxspring, de pootjes van de boxspring en de maat van de boxspring. Het comfort van de boxspring kunt u het beste bepalen samen met een van onze boxspring-experts! Wij kijken in onze showroom graag met u mee naar het beste passende comfort bij uw unieke lichaam. Op onze website kunt u van tevoren al idee krijgen van de mogelijkheden in onze boxsprings. In onze uitgebreide showroom in Beuningen staan onze boxspring-experts 5 dagen per week of op afspraak voor u klaar!

Boxspring merken

Slaapspecialist Maassen van den Brink, biedt u een ruime keuze kwalitatieve boxspring merken. Er zijn natuurlijk heel veel boxspring merken, wij hebben voor u zorgvuldig de volgende boxspring merken gekozen: Kuperus boxsprings, Nxtday Boxsprings, M Line boxsprings, Norma boxsprings, Ubica boxsprings en verschillende "eigen merk" boxsprings.

Kuperus boxsprings          M Line boxsprings          Norma boxsprings          Nxtday boxsprings          Ubica boxsprings

Boxspring kopen

U koopt natuurlijk niet iedere dag een boxspring. Wij begrijpen dit als geen ander! Uiteraard wilt u bij de keuze van uw boxspring de juiste maken. Wij helpen u hierbij graag door middel van een passend persoonlijk advies. Een boxspring kunt u eigenlijk niet online kopen. Er zijn te veel mogelijkheden waaruit u kunt kiezen en online is het natuurlijk niet mogelijk om de boxspring goed uit te testen. Kom daarom naar onze showroom in Beuningen voor een adviesgesprek met proef liggen op de door u gekozen boxspring en koop zo de juiste boxspring!

Boxspring bed

Veel mensen noemen een boxspring bed een boxspring. Echter op een boxspring alleen kunt u niet slapen. Wij praten daarom vaak over een boxspringset. Dit is een complete boxspring met matrassen, topper, hoofdbord en pootjes. Een boxspring kunt u geheel zelf samenstellen naar uw wensen. Kom naar onze showroom en wij geven u graag een goed advies voor het juiste boxspring bed voor u.

 

Kuperus boxsprings

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions