Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Boxspring Nijmegen

Genieten van een rustgevende nacht, zonder gestoord te worden door een slecht matras? Een boxspring is dan een goede keuze. Een boxspring wordt ook wel gezien als de meest luxe vorm van slaapsystemen en dat is niet voor niets. Op het gebied van boxsprings zijn er volop mogelijkheden, waardoor u altijd een systeem op maat vindt. Bent u op zoek naar een boxspring in de buurt van Nijmegen, dan bent u bij Maassen van den Brink te Beuningen aan het juiste adres. Niet alleen vindt u hier een uitgebreid assortiment slaapsystemen, maar ook kunt u hier terecht voor advies op maat. Een boxspring in Nijmegen koopt u dan ook bij dé slaapspecialist!

Slapen op een boxspring

Boxsprings zijn wel bekend bij velen. Doorgaans worden boxsprings gebruikt in hotels. Maar wat is een boxspring eigenlijk en waarom is een boxspring zo fijn om op te slapen? Een boxspring bestaat feitelijk uit een doos met veren: een aaneengesloten bed met bodem met metalen veren die zorgen voor optimale ondersteuning. Om optimaal van uw boxspring te kunnen genieten tijdens uw nachtrust, is het belangrijk om ook te investeren in een goed matras.

Een boxspring heeft vele voordelen. Zo staat het slaapsysteem erg goed aangeschreven en biedt een boxspring optimale ondersteuning, goede ventilatie en heeft het een lange levensduur. Een nieuwe boxspring staat garant voor wel twintig jaar slaapplezier!

Uw slaapspecialist in Nijmegen

Een nieuwe boxspring kopen in Nijmegen, doet u uiteraard bij een vakkundig bedrijf. Maassen van den Brink in Beuningen is dé specialist op het gebied van slaapsystemen en slaaptoebehoren. Een boxspring in Nijmegen vindt u in onze showroom in Beuningen. Verschillende bekende merken als Carpe Diem, M Line, Kuperus, Ubica, Opaque Sheer en Treca Interiors Paris behoren tot ons assortiment. Neem snel een kijkje in onze showroom en laat u adviseren over het slapen op een boxspring!

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions