Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

De zoektocht naar goedkope matrassen

Een goed matras is voor iedereen belangrijk. Hoe beter de kwaliteit van uw matras is, hoe beter uw lichaam ‘s nachts zal herstellen. Het resultaat? Elke dag met het goede been en vol energie uit bed stappen! Helaas zijn nieuwe matrassen vaak ook aan de dure kant. Goedkope matrassen zijn wel te vinden, maar voldoen deze wel aan de kwaliteitseisen die u stelt? Let dan op onderstaande zaken!

De kenmerken van een goed matras

Dat ook goedkope matrassen van goede kwaliteit kunnen zijn, dat is zeker. Het is echter wel de kunst om het kaf van het koren te kunnen onderscheiden. Let daarom op de volgende eigenschappen:

Materiaal

Er zijn verschillende materialen waarvan matrassen gemaakt kunnen zijn. Goedkope matrassen maken vaak gebruik van wat goedkopere materialen. Let hierop dus goed bij het kopen van goedkope matrassen. Populaire en kwalitatief goede materialen zijn koudschuim, traagschuim, pocketvering en latex. Over het algemeen zorgen deze materialen voor een goede conformiteit, drukverdeling en ventilatie. Er bestaan vanzelfsprekend wel verschillen tussen deze materialen. Laat u over de eigenschappen van de materialen informeren door de specialist.

Koop nu goedkope matrassen!

Veel mensen denken dat zij voor goedkope matrassen niet aan het juiste adres zijn bij een speciaalzaak. Dat is echter een misvatting. Kijk bijvoorbeeld eens bij Maassen van den Brink Beuningen. De showroom is te vinden nabij Nijmegen en Wijchen en het assortiment bevat matrassen in alle prijscategorieën. Voordeel van het kopen van goedkope matrassen bij een speciaalzaak, is dat u verzekerd bent van een goede kwaliteit.

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions