Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Design boxspring

Een goede boxspring is bedoeld om uw lichaam ’s nachts optimaal te laten herstellen van alle activiteiten gedurende de hele dag. ’s Nachts krijgt uw lichaam rust en kan het zich weer opladen voor een nieuwe dag. Goed slapen is dan ook een must. Het is belangrijk om te investeren in een goed bed en matras. Een design boxspring vindt u bij Maassen van den Brink. Aangezien iedereen een andere lichaamsbouw heeft, ziet een boxspring er voor iedereen weer anders uit. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment boxspringsystemen, die u voorzien van het juiste comfort en de beste ondersteuning, en bovendien voor ieder budget beschikbaar zijn.

Optimaal slaapcomfort

Een design boxspring biedt goede ondersteuning aan het lichaam gedurende de nacht. Ook voorziet een boxspring slaapsysteem in veerkracht en goede ventilatie. Een boxspring wordt dan ook gezien als één van de meest luxe slaapsystemen. Een boxspring bestaat uit een bed en bodem ineen, waarin veren van metaal zijn verwerkt, die weer voor optimale ondersteuning zorgen tijdens het slapen. Ook zorgen ze ervoor dat de druk van het lichaam goed wordt verdeeld over het matras. Uw lichaam komt tijdens het slapen dan ook volledig tot rust. Wilt u graag uw slaapcomfort vergroten, dan is een design boxspring een uitstekende keuze.

Een indrukwekkend plaatje

Een boxspring moet natuurlijk in de eerste plaats zorgen voor optimaal slaapcomfort en de nodige ondersteuning bieden gedurende de nacht. Toch wilt u ook dat uw bed er mooi uitziet. De slaapkamer is dan wel niet een kamer die u aan iedereen laat zien, toch is een indrukwekkend plaatje geen overbodige luxe. Maassen van den Brink weet als geen ander dat een design boxspring het beste van beide werelden combineert. U slaapt heerlijk en geniet tevens van een mooi bed. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en kies voor design en comfort ineen!

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions