Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Een matras op maat kopen

Nachtrust is belangrijk. We besteden een groot deel van ons leven in dromenland, en dat niet alleen: een nacht goed slapen zorgt voor volop energie bij aanvang van een nieuwe dag. Een goed bed, en dan met name een goed matras, is dus zeer belangrijk. Daarom kiezen steeds meer mensen voor een matras op maat. Bent u op zoek naar specifieke afmetingen voor uw matras, dan kunt u een matras op maat laten maken. Wat zijn de voordelen en waarop moet u letten?

Afmetingen van een matras

Een matras moet op verschillende vlakken aan uw eisen voldoen. Ten eerste is het formaat van belang. Een te klein matras zorgt immers gegarandeerd voor problemen. Er zijn verschillende reguliere lengtematen, waarbij er over het algemeen gekozen kan worden voor een matraslengte van 190 cm, 200 cm, 210 cm of 220 cm. De breedtes die het meest voorkomen, zijn 70 cm, 80 cm, 90 cm, 100 cm, 120 cm, 130 cm, 140 cm, 150 cm, 160 cm, 180 cm en 200 cm. Bent u op zoek naar een matras van een specifiek formaat, bijvoorbeeld omdat de beschikbare ruimte daarom vraagt, dan wordt het vaak een lastiger verhaal.

Matras op maat

Gelukkig zijn er wel bedrijven die matrassen op maat vervaardigen of aanbieden. Groot voordeel daarvan is dat u een oplossing op maat beschikbaar heeft. Niet alleen qua afmetingen is uw wens bepalend, maar ook als het gaat om vorm en samenstelling qua materiaal. Zoekt u een matras van een specifiek formaat, bijvoorbeeld voor in de camper of op de boot, dan behoort dat dus tot de mogelijkheden. Ook in uw reguliere slaapkamer kunt u de wens hebben voor een matras op maat.

Wilt u een matras op maat, dan is het vaak nodig om u tot een specialist te wenden. Bij Maassen van den Brink Beuningen kunt u bijvoorbeeld terecht. De showroom is gevestigd in Beuningen, dat ligt in de buurt van Nijmegen en Wijchen. Voor al uw vragen en wensen met betrekking tot een matras op maat, kunt u bij het team van Maassen van den Brink terecht.

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions