Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Onbetwist de lattenbodem specialist!
zoeken

Gallery of Sleep Beuningen

Onbetwist de lattenbodemspecialist!

Bij Maassen van den Brink Gallery of Sleep Beuningen ervaart u slaapcultuur in zijn beste vorm.

Waarom lattenbodem specialist?

Veel mensen geven aan dat ze een bed kopen en de juiste keus maken erg lastig vinden. En dat is niet zo raar. U koopt ook maar één keer per tien jaar een nieuw bed en waar moet je dan op letten. Daarom heeft Maassen van den Brink Gallery of Sleep zich gespecialiseerd in lattenbodemsystemen. Wij hebben voor u de beste lattenbodemsystemen geselecteerd en bieden u dan ook met Swissflex, Röwa en Selecta een ruime keus aan kwalitatief hoogwaardige systemen met een goede prijs kwaliteit verhouding. Dit samen met onze jarenlange ervaring en als één van de weinige slaapspeciaalzaken met TÜV gecertificeerde medewerkers zijn wij in staat om samen met u de juiste keus te maken en u jarenlang slaapcomfort te kunnen garanderen.

De merken

Swissflex Logo lattenbodemSwissflex

Swissflex; het bed als basis voor uw dagelijkse welzijn. Hoogwaardig materiaal, innovatieve techniek zoals de Synchroon-Precisie, een helder ontwerp waarbij de vorm de functie onderstreept. Dit alles met optimale ontspanning van uw rug als resultaat. Bij Slaapspecialist Maassen van den Brink kunt u elk type bed, bodem of matras uit de ruime Swissflex collectie proberen. Wij hebben de volledige internationale collectie en zijn tevens de grootste Swissflex Slaapspecialist van de Benelux. Met onze expertiese geven wij u graag deskundig advies om zo samen met u de juiste keuze voor uw lichaam te maken en te voldoen aan uw comfortwensen.

Klik hier voor de totale Swissflex collectie

Rowa logo lattenbodemRöwa

Al bijna 100 jaar produceert de Duitse firma Rossle & Wanner onder de merknaam Rowa hoogwaardige en innovatieve ergonomische bedden en bedsystemen. Rowa fascinerend bed is een perfecte combinatie van topkwaliteit met functionaliteit, van ergonomie met comfort. Alles in een tijdloos design gemaakt van natuurlijk materialen afkomstig uit duurzame bosbouw in Duitsland dat wordt verwerkt in de eigen zagerij.

Klik hier voor de totale Röwa Collectie

Lattoflex logo lattenbodem

Lattoflex

In 1957 kwam Lattoflex met de eerste lattenbodem op de markt. Het was een revolutie op het gebied van slaapcomfort en helemaal nieuw voor de Nederlandse markt. Lattoflex doet nog voortdurend aan innovatief onderzoek en is uitgegroeid tot een merk dat staat voor een gezonde en verkwikkende nachtrust.

Lattoflex staat garant voor kwalitatieve hoogwaardige lattenbodems en matrassen. Daarnaast levert Lattoflex ook hoofdkussens en bedkaders. Bovendien staat dit merk onlosmakelijk verbonden met innovatie in de beddensector: er wordt steeds gezocht naar bedsystemen die de individuele lichaamsvormen en slaaphoudingen nog beter kunnen ondersteunen.

De matrassen van Lattoflex heeft ook de GELTEX inside kern. Een innovatieve gepatenteerde mix van hoog-elastisch gel en luchtdoorlatend materiaal. De kernpunten van deze matras zijn: ventilatie, drukverdeling en ondersteuning. Samen zorgen zij voor een optimale nachtrust.

Klik hier voor de totale Lattoflex Collectie

Selecta logo lattenbodem

Selecta

Selecta wordt gekenmerkt door ambachtelijke kwaliteit en hoogwaardige materialen. De producten worden in Duitsland geproduceerd bij Rössle & Wanner GmbH. Hierdoor is er een strenge kwaliteitscontrole waardoor de klant vele jaren van het product kan genieten.

Klik hier voor de Selecta collectie

Klik op onderstaande afbeelding voor een rondleiding

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel
sitemap | contact
websites dotsolutions