Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Goedkope matrassen

Dat de kwaliteit van een matras belangrijk is, dat is een understatement. Een goed matras zorgt namelijk voor een rustige, diepe slaap. Uw lichaam herstelt daardoor optimaal, waardoor u, dag in dag uit, fris aan de slag kunt. Een goed matras hoeft daarnaast niet duur te zijn. Goedkope matrassen zijn volop verkrijgbaar. Met onderstaande tips selecteert u een goedkoop matras van goede kwaliteit.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een matras?

Dat matrassen verschillen, dat is wel duidelijk. Of u voor een hard of zacht matras kiest, is geheel aan u en gebaseerd op persoonlijke voorkeur. Wel zijn er enkele belangrijke kenmerken te noemen, waarmee u eenvoudig kunt bepalen of u een matras koopt van goede kwaliteit. Het gaat om conformiteit, om ventilatie en vochtregulatie.

Een matras dat goed scoort op conformiteit, biedt optimale ondersteuning en drukverdeling. Het materiaal vormt zich naar uw lichaam. Verschillende materialen bieden een goede conformiteit, zoals koudschuim, traagschuim, pocketvering en latex. Ook ventilatie en vochtregulatie zijn belangrijk. Een goed ventilerend en vochtregulerend matras blijft schoon en fris. Matrassen van koudschuim, traagschuim, binnenvering en pocketvering scoren op deze onderdelen goed.

Materiaal is dus belangrijk, maar ook koudschuim, traagschuim en pocketvering komen naar voren als het gaat om goede kwaliteit. Vergeet niet dat uw persoonlijke voorkeur ook een belangrijke rol speelt. Goedkope matrassen moeten voldoen aan kwaliteitseisen, maar vooral ook aan uw eigen wensen.

Goedkope matrassen kopen

Vaak slaan mensen de speciaalzaken over als zij op zoek gaan naar goedkope matrassen, omdat zij denken dat de prijzen te hoog zijn. Niets is minder waar; juist speciaalzaken bieden een breed assortiment aan matrassen, dus ook goedkope matrassen zijn hier verkrijgbaar. Daarnaast bent u verzekerd van goed advies en van een product van goede kwaliteit. U kunt een kijkje nemen in de showroom van Maassen van den Brink Beuningen en  hierverschillende goedkope matrassen uitproberen. Het bedrijf is gevestigd in Beuningen, nabij Nijmegen.

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions