Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Drukverlagend matras bij lichamelijke klachten

Een goede nachtrust is afhankelijk van uw levensstijl, de temperatuur van de slaapkamer, een goed bed, maar misschien nog wel belangrijker: een goed matras. Veel mensen hebben als ze wakker worden last van rugpijn, vaak veroorzaakt door slapen op een verkeerd matras. Zeker wanneer u last heeft van lichamelijke klachten of uw lichaam altijd in topconditie moet zijn voor bijvoorbeeld topsport, is een goed matras essentieel. Bent u op zoek naar een matras dat u helpt van uw rugklachten af te komen, of wilt u gewoon een ultracomfortabel matras? Bij Maassen van den Brink helpen wij u met de keuze voor een drukverlagend matras dat perfect bij u past. Wij hebben diverse drukverlagende matrassen, bijvoorbeeld van het merk MLINE. Kom langs in onze winkel om diverse matrassen te vergelijken. Probeer ze uit en u zult zien dat u geen ander matras meer wilt!
 

Luister naar uw lichaam

Waarom een drukverlagend matras aanschaffen? Een van de belangrijkste kenmerken van een goed matras is een goede drukverdeling en ondersteuning. Zeker wanneer u lichamelijke klachten hebt, zoals reuma of artrose, is de aanschaf van een drukverlagend matras geen overbodige luxe. Een drukverlagend matras is comfortabeler dan een matras dat alleen tegendruk geeft. Bovendien komt er niet te veel druk op de uitstekende delen van het lichaam, waardoor de doorbloeding optimaal is. 
 

Úw specialist in matrassen

Maassen van den Brink is al ruim vijftig jaar gespecialiseerd in slaapsystemen en matrassen. Ook voor drukverlagende matrassen kunt u bij ons terecht. Onze MLINE matrassen hebben uitstekende drukverlagende eigenschappen. Hierdoor slaapt u dieper en wordt u de volgende ochtend uitgerust wakker. MLINE matrassen scoren bovendien goed bij de matrassen test van de Consumentenbond. Maassen van den Brink heeft voor ieder lichaam het juiste matras. Laat u vandaag nog adviseren door onze specialisten en wellicht bent u binnen de kortste keren verlost van uw rug- of nekklachten.

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions