Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Comfortabele matrassen in Nijmegen

Het is belangrijk dat uw lichaam ’s nachts voldoende rust krijgt. Gedurende de slaap herstellen uw spieren, komen de hersenen tot rust en stijgt het energieniveau. Een goede nachtrust zorgt er dus voor dat u overdag beter kunt functioneren. Helaas is dit niet voor iedereen het geval. Er zijn veel mensen met slaapproblemen. Behalve kleine aanpassingen in je leefstijl, kan ook het kopen van een goed matras uitkomst bieden. Zoek u matrassen in Nijmegen? Dan komt u naar Maassen van den Brink, specialist op het gebied van hoogwaardige slaapoplossingen.
 

Matras eigenschappen

Iedere persoon is anders en ook ieder matras is anders. Maassen van den Brink heeft matrassen van diverse merken, waaronder MLINE, Kuperus, Norma, Nxtday en Perzona. Een matras heeft verschillende eigenschappen. Bent u op zoek naar matrassen in Nijmegen, dan zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Om te beginnen let u op de dikte en de hardheid van het matras. Een matras van 17-20 cm biedt meer steun dan een matras van 15 cm dik. Bent u een buikslaper? Kies dan voor een stevig matras. Daarnaast is vochtregulatie belangrijk. Afhankelijk van of u veel transpireert tijdens het slapen, kiest u voor een matras met hoge vochtregulatie. Tot slot zijn latex matrassen een stuk warmer dan pocket matrassen.
 

Professioneel advies

Bent u woonachtig in Nijmegen of omgeving en wilt u weten welk matras bij uw lichaamsgewicht, bouw, gewrichten en slaaphouding past? Kom langs bij Maassen van den Brink. Wij hebben een breed scala aan matrassen in Nijmegen, dus u kunt verschillende matrassen vergelijken. Samen met u kijken we welk matras het beste bij u past. Weet u niet zeker welk matras het beste ligt? Geen probleem. Dan probeert u het matras gewoon een tijdje uit. Dat is de vertrouwde service van Maassen van den Brink, want iedereen verdient een goede nachtrust.

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions